רכיבים
-
אריזה עלי לזניה
-
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
250 גרם גבינת מוצרלה
-
מיכל (250 גרם) קוטג
-
מיכל (260 גרם) רוטב ללזניה
-
2 חציל
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
לפרוס על תבנית את עלי הלזניה |
3
בוצע
|
למרוח מרוטב הלזניה ולהניח 6 "גבעות" של קוטג |
4
בוצע
|
לפזר מתערובת הגבינות המגורדות |
5
בוצע
|
להניח את טבעות החצילים האפויים |
6
בוצע
|
שכבה נוספת של עלי לזניה |
7
בוצע
|
מריחה של רוטב לזניה, "גבעות של קוטג" ופיזור של גבינות מגורדות |
8
בוצע
|
שכבה נוספת של עלי לזניה |
9
בוצע
|
מריחה של רוטב ופיזור קוביות חצילים אפויות |
10
בוצע
|
פיזור של תערובת הגבינות |
11
בוצע
30
|
לכסות עם רדיד אלומיניום ולהכניס לתנור לחום של 170 מעלות לכ-30 דקות |
12
בוצע
|
מסירים את רדיד האלומיניום ונותנים "מכת חום" כ-5 דקות |
13
בוצע
|
בתאבון. |