רכיבים
-
8 עלי לזניה
-
8 יחדיות (400 גרם) חזי עוף
-
1 קטן בצל
-
1 קופסה רוטב לפיצה
-
8 עלים בזיליקום
-
1 כף שמן קנולה
-
3/4 כוס מים רותחים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
קוצצים בצל |
3
בוצע
|
ומטגנים עם כף שמן |
4
בוצע
|
קוצצים את חזי העוף לקוביות קטנות |
5
בוצע
|
מעבירים למחבת |
6
בוצע
|
מטגנים 3 דקות עד שחזי העוף משנים את צבעם לצבע לבן |
7
בוצע
|
מוסיפים את רוטב העגבניות |
8
בוצע
|
3/4 כוס מים רותחים |
9
בוצע
|
תבנית אינגליש קייק להרכבת הלזנייה |
10
בוצע
|
שכבה 1: רוטב עגבניות |
11
בוצע
|
עלי בזיליקום |
12
בוצע
|
שכבת דפי לזניה |
13
בוצע
|
1/3 מהרוטב עם חזי העוף |
14
בוצע
|
בצורה כזאת |
15
בוצע
|
שכבה 2: להניח דפי לזנייה |
16
בוצע
|
רוטב חזי עוף |
17
בוצע
|
שכבה 3: דפי לזנייה |
18
בוצע
|
1/3 מרוטב חזי העוף |
19
בוצע
|
שכבה עליונה רק רוטב ולקשט בעלי בזיליקום |
20
בוצע
40
|
מכסים בנייר כסף ולתנור בחום של 180 מעולות ל-40 דקות |
21
בוצע
|
בודקים שמזלג נכנס בקלות |
22
בוצע
|
ומגישים |