רכיבים
-
3 כוסות קמח תופח
-
500 מ"ל בירה לבנה
-
4 כפות סוכר
-
5 כפות מחמאה מומסת
-
1/3 כוס ירק קצוץפטרוזיליה/כוסברה/נענע
-
1/3 כוס גרעינים שחורים קלופים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מוזגים בקבוק בירה לקערה |
2
בוצע
|
מוסיפים 5 כפות סוכר ומערבבים |
3
בוצע
|
מוסיפים בהדרגה את קמח |
4
בוצע
|
ומערבבים היטב |
5
בוצע
|
מוסיפים את הירק הקצוץ |
6
בוצע
|
קולים את הגרעינים |
7
בוצע
|
וממיסים את המחמאה במיקרוגל |
8
בוצע
|
משמנים תבנית וממפזרים גרעינים |
9
בוצע
|
שופכים את הבלילה |
10
בוצע
|
מוזגים מעל את המחמאה המומסת |
11
בוצע
|
ומפזרים את יתרת הגרעינים |
12
בוצע
|
אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 45 דקות |
13
בוצע
|
ממתינים שיתקרר ופורסים |
14
בוצע
|
בתאבון |