0 0
לחם בירה ועשבי תיבול

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

לחם בירה ועשבי תיבול

אפיית לחם מהירה עם ארומה מדהימה.

  • 60
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מוזגים בקבוק בירה לקערה

מוזגים בקבוק בירה לקערה

2
בוצע

מוסיפים 5 כפות סוכר ומערבבים

מוסיפים 5 כפות סוכר ומערבבים

3
בוצע

מוסיפים בהדרגה את קמח

מוסיפים בהדרגה את קמח

4
בוצע

ומערבבים היטב

ומערבבים היטב

5
בוצע

מוסיפים את הירק הקצוץ

מוסיפים את הירק הקצוץ

6
בוצע

קולים את הגרעינים

קולים את הגרעינים

7
בוצע

וממיסים את המחמאה במיקרוגל

וממיסים את המחמאה במיקרוגל

8
בוצע

משמנים תבנית וממפזרים גרעינים

משמנים תבנית וממפזרים גרעינים

9
בוצע

שופכים את הבלילה

שופכים את הבלילה

10
בוצע

מוזגים מעל את המחמאה המומסת

מוזגים מעל את המחמאה המומסת

11
בוצע

ומפזרים את יתרת הגרעינים

ומפזרים את יתרת הגרעינים

12
בוצע

אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 45 דקות

אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ 45 דקות

13
בוצע

ממתינים שיתקרר ופורסים

ממתינים שיתקרר ופורסים

14
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

לחם בירה מהיר להכנה ב 6 מרכיבים בלבד. ללא שמרים וללא התפחה. ערבוב כל המרכיבים ולתנור. טעים חם עם חמאה וביום למחרת כטוסטים או כצנימים.

יוצקים את הבירה לקערה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את הירק.
קולים מעט את הגרעינים הקלופים
משמנים תבנית ארוכה ,מפזרים מעט מהגרעינים
ושופכים את התערובת.
מוזגים מעל את החמאה הנמסה (ניתן להמיס במיקרוגל)
ומעליה את יתרת הגרעינים.
מחממים תנור ל 190 מעלות ומכניסים ל 45 דקות.
מוצאים מחכים שיתקרר ופורסים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
3 כוסות קמח תופח
500 מ"ל בירה לבנה
4 כפות סוכר
5 כפות מחמאה מומסת
1/3 כוס ירק קצוץ פטרוזיליה/כוסברה/נענע
1/3 כוס גרעינים שחורים קלופים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דן בראון

אחלה לחם.

עוגת ספוג
הקודם
עוגת ספוג
מלפפונים בשמיר
הבא
מלפפונים בשמיר
עוגת ספוג
הקודם
עוגת ספוג
מלפפונים בשמיר
הבא
מלפפונים בשמיר

הוסף תגובה