0 0
לחם פירות יבשים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

לחם פירות יבשים

ניחוחות אפייה שאי אפשר לעמוד בפניהם.

  • 150
  • סועדים 8
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

קוצצים פירות יבשים

קוצצים פירות יבשים

3
בוצע
30

ומשרים כחצי שעה עם יין אדום מתוק

ומשרים כחצי שעה עם יין אדום מתוק

4
בוצע

מסננים היטב את כל הנוזלים

מסננים היטב את כל הנוזלים

5
בוצע

ממיסים שמרים ברבע כוס מים ומערבבים היטב.

ממיסים שמרים ברבע כוס מים ומערבבים היטב.

6
בוצע

ממיסים במיקרוגל חמישים גרם מחמאה

ממיסים במיקרוגל חמישים גרם מחמאה

7
בוצע

מנפים את הקמח לקערה

מנפים את הקמח לקערה

8
בוצע

יוצרים גומה מוסיפים את הסוכר,המחמאה,השמרים והמלח בצד

יוצרים גומה מוסיפים את הסוכר,המחמאה,השמרים והמלח בצד

9
בוצע

לשים תוך כדי הוספת מים

לשים תוך כדי הוספת מים

10
בוצע

עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק

עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק

11
בוצע
60

מכסים במגבת ומתפיחים במקום מוצל לשעה

מכסים במגבת ומתפיחים במקום מוצל לשעה

12
בוצע

מוסיפים את הפירות היבשים לבצק ולשים שוב

מוסיפים את הפירות היבשים לבצק ולשים שוב

13
בוצע

יוצרים 2 כיכרות ומעבירים ל 2 תבניות ומתפיחים שוב

יוצרים 2 כיכרות ומעבירים ל 2 תבניות ומתפיחים שוב

14
בוצע

שופכים לכוס 2 כפיות נס קפה וחמישית כוס מים חמים ומערבבים היטב

שופכים לכוס 2 כפיות נס קפה וחמישית כוס מים חמים ומערבבים היטב

15
בוצע

מברישים את כיכר הלחם

מברישים את כיכר הלחם

16
בוצע
15

ומכניסים לתנור לרבע שעה

ומכניסים לתנור לרבע שעה

17
בוצע
15

מוציאים מהתנור מברישים שוב ומכניסים לרבע שעה נוספת

מוציאים מהתנור מברישים שוב ומכניסים לרבע שעה נוספת

18
בוצע

ומגישים

ומגשים

הוראות הכנה

שתף

לחם פירות יבשים רך בתוספת צימוקים, שזיפים ומשמשים מיובשים המושרים ביין אדום מתוק.לא צריך להמתין לטו בשבט בשביל לאפות את הלחם.

קוצצים את הפירות היבשים ומשרים ביין לחצי שעה.
מערבבים בכוס את השמרים עם רבע כוס מים.
ממיסים את המחמאה במיקרוגל.
בקערה שופכים את הקמח ,יוצרים גומה ושופכים לתוכה את השמרים ,הסוכר,המחמאה המומסת ואת המלח (את המלח יש לשפוך
על הקמח ולא ישירות על השמרים).
לשים את כל התערובת ומוסיפים מים עד לקבלת בצק לא דביק.
מתפיחים לשעה במקום מוצל.
מסננים היטב את הפירות היבשים מהיין.
מוסיפים לבצק ,לשים שוב ומחלקים ל 2 תבניות משומנות.
מכסים במגבת ומתפיחים שוב לכ 45 דקות.
מערבבים בכוס 2 כפיות קפה נמס (מומלץ בטעם וניל) עם מעט מים.
מברישים את כיכר הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לרבע שעה.
מוצאים את כיכר הלחם מברישים שוב ומכניסים לרבע שעה נוספת.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
250 גרם קמח לבן
11 גרם שמרים יבשים
50 גרם מחמאה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
יין אדום מתוק
תמצית קפה נמס
200 גרם פירות יבשים

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

עוגת מייפל ואגוזי מלך
הקודם
עוגת מייפל ואגוזי מלך
רולדת תמרים
הבא
רולדת תמרים קרין גורן
עוגת מייפל ואגוזי מלך
הקודם
עוגת מייפל ואגוזי מלך
רולדת תמרים
הבא
רולדת תמרים קרין גורן

הוסף תגובה