0 0
לחם פסטו

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

לחם פסטו

מאפיינים:
  • טבעוני
  • פרווה
  • צמחוני

לחם פסטו עם טעם וריח מושלם. משלים כל ארוחה.

  • 60
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

  • להברשה

  • ניתן לפזר מלח גס / שומשום

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

קמח

קמח

3
בוצע

כף שמרים

כף שמרים

4
בוצע

2 כפות סוכר

2 כפות סוכר

5
בוצע

ומערבלים את החומרים היבשים

ומערבלים את החומרים היבשים

6
בוצע

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

מוסיפים 3/4 כוס מים חמימים

7
בוצע

1/4 כוס שמן (אפשר קנולה)

1/4 כוס שמן (אפשר קנולה)

8
בוצע
6

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

מערבלים כ-6 דקות לאיחוד ובסוף מוסיפים את המלח לעוד דקה עירבול

9
בוצע

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

מכסים ומניחים לכ-שעה וחצי להתפחה

10
בוצע

חוצים את הבצק לשניים

חוצים את הבצק לשניים

11
בוצע

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ

מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2ס"מ

12
בוצע

מורחים את הפסטו

מורחים את הפסטו

13
בוצע

ומגלגלים עד הסוף לרולדה

ומגלגלים עד הסוף לרולדה

14
בוצע

מניחים על נייר אפייה וחוצים לשניים לאורך

מניחים על נייר אפייה וחוצים לשניים לאורך

15
בוצע

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני

מסובבים את שתי הקצוות אחד מתחת לשני

16
בוצע

ומניחים בתבנית אינגליש קייק

ומניחים בתבנית אינגליש קייק

17
בוצע

מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה

מכסים ומניחים ל-10 דקות התפחה

18
בוצע

טורפים ביצה

טורפים ביצה

19
בוצע

מברישים ובוזקים מלח גס מעל

מברישים ובוזקים מלח גס מעל

20
בוצע
35

לתנור ל 180 מעלות ל 35 דקות

לתנור ל 180 מעלות ל 35 דקות

21
בוצע

התוצאה

התוצאה

22
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מתכון ללחם פסטו טעים ומפנק,לחם מנחם חגיגי וצבעוני. נהדר כליווי לסלט וישלים כל ארוחה צמחונית או חלבית.מובטח לכם שאת המתכון הזה לא תפסיקו להכין, הוא נחשב לאחד הלחמים הכי טעימים.הבצק מבוסס שמרים, נפלא מבפנים, קריספי מבחוץ, עם טעם וריח מושלם של עשבי תיבול.ניתן לאכול את הלחם ללא כלום, מרוח במעט חמאה ולמחרת כצנים או טוסט.

מתכון ל-2 לחמים.

  1. במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק,קודם את החומרים היבשים (פרט למלח) ואח”כ את הנוזלים, עד לקבלת בצק חלק ומבריק. לשים כ 5-6 דקות במיקסר.
  2. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.
  3. מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים כ- שעה וחצי.
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  5. מורחים פסטו על הבצק ומגלגלים לרולדה.
  6. מניחים על נייר אפייה.
  7. חותכים לאורך,ומסובבים את שני הגידים אחד מתחת לשני.
  8. מעבירים לתבנית אינגליש קייק, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת של כ-10 דקות.
  9. לפני האפייה מברישים עם ביצה ומפזרים מעט מלח גס..
  10. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  11. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  12. ומגישים.
    1. * לחצו כאן לסדנא מצולמת להכנת פסטו שלב אחר שלב..

רכיבים

מספר סועדים
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1/4 כוס שמן זית אפשר גם קנולה
3/4 כוס מים חמימים
1/4 כפית מלח
6 כפות ממרח פסטו
להברשה
1 ביצה
ניתן לפזר מלח גס / שומשום

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מיקה נבו

מתכון לפרחי כרובית בתנור בציפוי חרדל דיז'ון
הקודם
פרחי כרובית בתנור בציפוי חרדל דיז’ון
לביבות ירקות מטוגנות בפומפייה המסתובבת
הבא
לביבות ירקות
מתכון לפרחי כרובית בתנור בציפוי חרדל דיז'ון
הקודם
פרחי כרובית בתנור בציפוי חרדל דיז’ון
לביבות ירקות מטוגנות בפומפייה המסתובבת
הבא
לביבות ירקות

הוסף תגובה