רכיבים
-
1 כיכר לחם
-
100 גרם חמאה
-
8 שיני שום
-
3 כפות פטרוזיליה
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים,חותכים את הלחם לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ. |
2
בוצע
|
קוצצים פטרוזליה |
3
בוצע
|
בצלחת עמוקה חותכים חמאה רכה לקוביות.וכותשים 8 שיני שום |
4
בוצע
|
ומתבלים במלח |
5
בוצע
|
ופלפל |
6
בוצע
|
מוסיפים את הפטרוזליה כ-3 כפות |
7
בוצע
|
מועכים במזלג עד לאיחוד. |
8
בוצע
|
מניחים את הלחם על נייר כסף |
9
בוצע
|
מורחים כל צד חתוך בלחם בתערובת החמאה. |
10
בוצע
|
עוטפים את הלחם בנייר כסף. אופים כ - 15 דקות. מורידים את נייר הכסף,פותחים את פרוסות הלחם שום.אופים עוד 5 דקות למרקם קריספי. |
11
בוצע
|
ומגישים |