רכיבים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1/2 2 כפיות שמרים יבשים
-
1/2 כפית סוכר
-
1/2 1 כפית מלח
-
550 מ"ל מיםמים פושרים
-
1 כוס זיתיםמגורענין קצוצים
-
לציפוי
-
1 ביצה
-
קצח, שומשום (ע"פ העדפה)
שלבי הכנה
1
בוצע
|
כוס זיתים קצוצים |
2
בוצע
|
מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השמרים |
3
בוצע
|
הסוכר |
4
בוצע
|
המלח והזיתים |
5
בוצע
|
לשים תוך כדי הוספת המים הפושרים |
6
בוצע
|
עד קבלת בצק אחיד ולא דביק |
7
בוצע
|
מעבירים לקערה, מכסים ומניחים במקום מוצל לשעה |
8
בוצע
|
לאחר שעה |
9
בוצע
|
קורצים לכדורים |
10
בוצע
|
ומניחים על נייר אפייה בתבנית, מכסים שוב ל 20 דקות |
11
בוצע
|
חורצים פסים עם סכין |
12
בוצע
|
מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ופרג |
13
בוצע
|
מקרוב |
14
בוצע
|
מכניסים לתנור |
15
בוצע
|
בתאבון |