רכיבים
-
בצק פילאס
-
1/2 ק"ג חזי עוף
-
250 גרם פטריות
-
4 יח' בצל
-
לתיבלון חזי העוף
-
כפית מלח
-
חצי כפית פלפל שחור טחון
-
כפית תבלין "תערובת לגריל"
-
כורכום
-
אבקת מרק
-
רוטב טריאקי
-
לתיבלון הבצל והפטריות
-
כפית שטוחה מלח
-
רבע כפית פלפל שחור טחון
-
כפית רוטב טריאקי
-
לציפוי
-
1 ביצה
-
רבע כפית כורכום
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לחתוך פטריות לקוביות קטנות |
2
בוצע
|
את הבצלים |
3
בוצע
|
וחזי עוף לקוביות קטנות |
4
בוצע
|
להוסיף לחזי העוף,כפית מלח,כפית תערובת לגריל |
5
בוצע
|
כפית אבקת מרק עוף,חצי כפית פלפל שחור |
6
בוצע
|
כפית טריאקי. חצי כפית כורכום ולערבב היטב |
7
בוצע
|
מקפיצים את קוביות חזי העוף עם מעט שמן |
8
בוצע
|
ומעבירים למסננת |
9
בוצע
|
מוסיפים לאותה מחבת מעט שמן |
10
בוצע
|
לטגן את הבצל עד הזהבה קלה |
11
בוצע
|
להוסיף את הפטריות והתבלינים |
12
בוצע
|
להעביר למסננת עם העוף ולערבב |
13
בוצע
|
בצק פילאס תורכי |
14
בוצע
|
לפרוס ולחתוך למלבנים |
15
בוצע
|
להניח במרכז מעט מהמוקפץ |
16
בוצע
|
לחבר 2 פינות נגדיות, לסגור את המאפה |
17
בוצע
|
ולהדק את הקצוות. |
18
בוצע
|
להבריש עם ביצה המעורבבת עם מעט כורכום ולפזר שומשום. |
19
בוצע
|
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה |
20
בוצע
|
בתאבון |