0 0
מאפה במילוי חזה עוף ופטריות

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מאפה במילוי חזה עוף ופטריות

מאפיינים:
  • בשרי

מתכון למאפה מנצח !!!

  • 60
  • סועדים 8
  • קל

רכיבים

  • לתיבלון חזי העוף

  • לתיבלון הבצל והפטריות

  • לציפוי

שלבי הכנה

1
בוצע

לחתוך פטריות לקוביות קטנות

לחתוך פטריות לקוביות קטנות

2
בוצע

את הבצלים

את הבצלים

3
בוצע

וחזי עוף לקוביות קטנות

וחזי עוף לקוביות קטנות

4
בוצע

להוסיף לחזי העוף,כפית מלח,כפית תערובת לגריל

להוסיף לחזי העוף,כפית מלח,כפית תערובת לגריל

5
בוצע

כפית אבקת מרק עוף,חצי כפית פלפל שחור

כפית אבקת מרק עוף,חצי כפית פלפל שחור

6
בוצע

כפית טריאקי. חצי כפית כורכום ולערבב היטב

כפית טריאקי. חצי כפית כורכום ולערבב היטב

7
בוצע

מקפיצים את קוביות חזי העוף עם מעט שמן

מקפיצים את קוביות חזי העוף עם מעט שמן

8
בוצע

ומעבירים למסננת

ומעבירים למסננת

9
בוצע

מוסיפים לאותה מחבת מעט שמן

מוסיפים לאותה מחבת מעט שמן

10
בוצע

לטגן את הבצל עד הזהבה קלה

לטגן את הבצל עד הזהבה קלה

11
בוצע

להוסיף את הפטריות והתבלינים

להוסיף את הפטריות והתבלינים

12
בוצע

להעביר למסננת עם העוף ולערבב

להעביר למסננת עם העוף ולערבב

13
בוצע

בצק פילאס תורכי

בצק פילאס תורכי

14
בוצע

לפרוס ולחתוך למלבנים

לפרוס ולחתוך למלבנים

15
בוצע

להניח במרכז מעט מהמוקפץ

להניח במרכז מעט מהמוקפץ

16
בוצע

לחבר 2 פינות נגדיות, לסגור את המאפה

לחבר 2 פינות נגדיות, לסגור את המאפה

17
בוצע

ולהדק את הקצוות.

ולהדק את הקצוות.

18
בוצע

להבריש עם ביצה המעורבבת עם מעט כורכום ולפזר שומשום.

להבריש עם ביצה המעורבבת עם מעט כורכום ולפזר שומשום.

19
בוצע

לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה

לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה

20
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מאפה במילוי חזי עוף,פטריות ובצל.מאפה מרשים וטעים במיוחד.מתאים לאירוח, לארוחות שבת, חג וליום יום. קל להכנה,טעים במיוחד. ממולץ מאוד עם רוטב פטריות.

לחתוך את חזי העוף,הפטריות והבצל לקוביות בגודל של כ-1 ס”מ.
לערבב את קוביות חזי העוף עם תבליני התיבול לחזי העוף.
לחמם מחבת עם מעט שמן, להקפיץ את חזי העף ולהעביר למסננת.
באותה מחבת להוסיף מעט שמן ולהקפיץ את הבצל עד הזהבה קלה.
להוסיף את הפטריות והתבלינים לתיבול הבצל והפטריות ולהקפיץ מעט.
להעביר למסננת של חזי העוף ולערבב.
לפרוס את הבצק ולחתוך למלבנים/ריבועים בגודל של 10 ס”מ*10 ס”מ.
להניח במרכז כל ריבוע מעט מהתערובת.
לחבר 2 פינות נגדיות של הריבוע להדק ולסגור כמו בתמונות.
להבריש בביצה שעורבבה עם מעט כורכום ולפזר שומשום.

להכניס לתנור שחומם לחום של 180 מעלות עד הזהבה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
בצק פילאס
1/2 ק"ג חזי עוף
250 גרם פטריות
4 יח' בצל
לתיבלון חזי העוף
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
כפית תבלין "תערובת לגריל"
כורכום
אבקת מרק
רוטב טריאקי
לתיבלון הבצל והפטריות
כפית שטוחה מלח
רבע כפית פלפל שחור טחון
כפית רוטב טריאקי
לציפוי
1 ביצה
רבע כפית כורכום
שומשום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

עוגיות טחינה
הקודם
עוגיות טחינה
מתכון לצלעות עגל על האש
הבא
צלעות עגל על האש
עוגיות טחינה
הקודם
עוגיות טחינה
מתכון לצלעות עגל על האש
הבא
צלעות עגל על האש

הוסף תגובה