רכיבים
-
1 בצק עלים
-
המצרכים לבשר :
-
1 ק"ג בשר טחון
-
1 פלפל אדום
-
1 בצל
-
1/4 כוס קצוצה פטרוזיליה
-
2 ביצים קשות
-
תבלינים לפני הטעם(כמון,פפריקה,חוויג',מלח)
-
המצרכים לרוטב פיצה :
-
1 רסק עגבניות
-
1 כוס שמן זית
-
אורגנו
-
תבלין פיצה
-
תבלינים לפי הטעם (מלח ופלפל שחור)
שלבי הכנה
1
בוצע
|
בשר טחון |
2
בוצע
|
מוסיפים:פטרוזיליה,פלפל אדום וביצה קשה |
3
בוצע
|
ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה |
4
בוצע
|
מוסיפים מלח |
5
בוצע
|
פלפל שחור |
6
בוצע
|
פפריקה אדומה,כמון,חוויג' |
7
בוצע
|
ומערבבים היטב |
8
בוצע
|
מחממים שמן במחבת |
9
בוצע
|
מוסיפים בצל ומטגנים עד שיזהיב |
10
בוצע
|
מוסיפים את תערובת הבשר |
11
בוצע
|
מטגנים מעט וממתינים שיתקרר |
12
בוצע
|
רסק עגבניות |
13
בוצע
|
מוסיפים שמן זית, תבלינים, ומערבבים היטב. |
14
בוצע
|
בצק עלים |
15
בוצע
|
פורסים ומרדדים. |
16
בוצע
|
מורחים את הרוטב על כל הבצק |
17
בוצע
|
מפזרים את תערובת הבשר |
18
בוצע
|
מגלגלים |
19
בוצע
|
ומברישים בביצה |
20
בוצע
|
חותכים את הרולדה |
21
בוצע
|
משמנים תבנית ומניחים במרווחים |
22
בוצע
|
מכניסים לתנור ל-180 מעולות לחצי שעה |
23
בוצע
|
לאחר חצי שעה |
24
בוצע
|
מקשטים |
25
בוצע
|
בתאבון |