0 0
מאפה סלט קפרזה ממלאווח

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מאפה סלט קפרזה ממלאווח

מאפה סלט קפרזה פשוט וחגיגי מבצק מלאווח.

מאפיינים:
  • חלבי
  • צמחוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

משמנים תבנית פיירקס

משמנים תבנית פיירקס

3
בוצע

בעזרת גלגלת מערוך מרדדים מלאווח למלבן

בעזרת גלגלת מערוך מרדדים מלאווח למלבן

4
בוצע

מניחים על התבנית

מניחים על התבנית

5
בוצע

ומכסים את תבנית הפיירקס עם שאר המלאווחים

ומכסים את תבנית הפיירקס עם שאר המלאווחים

6
בוצע

מסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת

מסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת

7
בוצע

שוברים ביצה בקערה וטורפים

שוברים ביצה בקערה וטורפים

8
בוצע

מברישים את הבצק

מברישים את הבצק

9
בוצע

בוזקים מעט מלח

בוזקים מעט מלח

10
בוצע
15

מכניסים לתנור 180 מעלות ל-15 דקות

מכניסים לתנור 180 מעלות ל-15 דקות

11
בוצע

מוצאים - התוצאה לאחר 15 דקות

מוצאים - התוצאה לאחר 15 דקות

12
בוצע

בקערה שופכים 2 כפות שמן זית

בקערה שופכים 2 כפות שמן זית

13
בוצע

כפית חומץ בלסמי

כפית חומץ בלסמי

14
בוצע

מוסיפים מלח ופלפל

מוסיפים מלח ופלפל

15
בוצע

מערבבים

מערבבים

16
בוצע

פורסים כל עגבנייה ל-4 פרוסות עבות, ניתן להוסיף גם עגבניות שרי צהובות

פורסים כל עגבנייה ל-4 פרוסות עבות, ניתן להוסיף גם עגבניות שרי צהובות

17
בוצע

פורסים את המוצרלה לעובי של 1/2 ס"מ

פורסים את המוצרלה לעובי של 1/2 ס"מ

18
בוצע

מניחים את פרוסות העגבניות בשורות

מניחים את פרוסות העגבניות בשורות

19
בוצע

ביניהם מניחים את פרוסות המוצרלה

ביניהם מניחים את פרוסות המוצרלה

20
בוצע

מפזרים את עגבניות השרי הצהובות

מפזרים את עגבניות השרי הצהובות

21
בוצע

מברישים עם הרוטב שהכנו

מברישים עם הרוטב שהכנו

22
בוצע

מניחים בזיליקום

מניחים בזיליקום

23
בוצע
15

ומכניסים לאפייה של עוד 15 דקות

ומכניסים לאפייה של עוד 15 דקות

24
בוצע

זו התוצאה

זו התוצאה

25
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מאפה סלט קפרזה על בצק מלאווח עם עגבניות ומוצרלה.שדרוג של המנה המסורתית באיטליה שמשלבת מוצרלה,עגבניות שמן זית ובזיליקום. המנה היא גירסת מאפה לסלט הקפרזה האיטלקי שהיא מנה ראשונה מסורתית באיטליה.המתכון קל מאוד להכנה בזכות הבצק המוכן של המלאווח שמקצר זמנים ואין צורך להשקיע בהכנת בצק. מנה שנראית מדהים.

  1. משמנים תבנית פיירקס בגודל 25X30 ס”מ.
  2. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות. במצב חום עליון-תחתון.
  4. בעזרת גלגלת מערוך מרדדים מלאווח למלבן.
  5. מניחים על התבנית,ומכסים את תבנית הפיירקס עם שאר המלאווחים.
  6. ומסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס”מ לקבלת מסגרת.
  7. שוברים ביצה בקערה, טורפים, מברישים את הבצק ובוזקים מעט מלח.
  8. מכניסים לתנור 180 מעלות ל-15 דקות מוצאים להתקררות.
  9. בקערה שופכים 2 כפות שמן זית.
  10. כפית חומץ בלסמי.
  11. מוסיפים מלח, פלפל ומערבבים.
  12. פורסים כל עגבנייה ל-4 פרוסות עבות, ניתן להוסיף גם עגבניות שרי צהובות.
  13. פורסים את המוצרלה לעובי של 1/2 ס”מ.
  14. מניחים את פרוסות העגבניות בשורות.
  15. ביניהם מניחים את פרוסות המוצרלה.
  16. מפזרים את עגבניות השרי הצהובות (לא חובה).
  17. מברישים עם הרוטב שהכנו ומניחים בזיליקום.
  18. מכניסים לאפייה של עוד 15 דקות. עד שעגבניות השחימו והתרככו.
  19. חותכים ריבועים בעזרת גלגלת פיצה ומגישים.

רכיבים

מספר סועדים
3 יחידות מלאווח
200 גרם גבינת מוצרלה
3 יחידות עגבנייה
12 עלים בזיליקום
2 כפות שמן זית
כפית חומץ בלסמי
1 ביצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
יונתן להב

רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה לפי מתכון של קרין גורן
הקודם
רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה של קרין גורן
מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד
הבא
מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד
רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה לפי מתכון של קרין גורן
הקודם
רולדת שוקולד במילוי קרם מוקה של קרין גורן
מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד
הבא
מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד

הוסף תגובה