רכיבים
-
3 יחידות מלאווח
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
3 יחידות עגבנייה
-
12 עלים בזיליקום
-
2 כפות שמן זית
-
כפית חומץ בלסמי
-
1 ביצה
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
משמנים תבנית פיירקס |
3
בוצע
|
בעזרת גלגלת מערוך מרדדים מלאווח למלבן |
4
בוצע
|
מניחים על התבנית |
5
בוצע
|
ומכסים את תבנית הפיירקס עם שאר המלאווחים |
6
בוצע
|
מסמנים עם סכין בעדינות (בלי לחרוץ) שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת |
7
בוצע
|
שוברים ביצה בקערה וטורפים |
8
בוצע
|
מברישים את הבצק |
9
בוצע
|
בוזקים מעט מלח |
10
בוצע
15
|
מכניסים לתנור 180 מעלות ל-15 דקות |
11
בוצע
|
מוצאים - התוצאה לאחר 15 דקות |
12
בוצע
|
בקערה שופכים 2 כפות שמן זית |
13
בוצע
|
כפית חומץ בלסמי |
14
בוצע
|
מוסיפים מלח ופלפל |
15
בוצע
|
מערבבים |
16
בוצע
|
פורסים כל עגבנייה ל-4 פרוסות עבות, ניתן להוסיף גם עגבניות שרי צהובות |
17
בוצע
|
פורסים את המוצרלה לעובי של 1/2 ס"מ |
18
בוצע
|
מניחים את פרוסות העגבניות בשורות |
19
בוצע
|
ביניהם מניחים את פרוסות המוצרלה |
20
בוצע
|
מפזרים את עגבניות השרי הצהובות |
21
בוצע
|
מברישים עם הרוטב שהכנו |
22
בוצע
|
מניחים בזיליקום |
23
בוצע
15
|
ומכניסים לאפייה של עוד 15 דקות |
24
בוצע
|
זו התוצאה |
25
בוצע
|
ומגישים |