0 0
מאפה שמרים כשר לפסח ללא גלוטן

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מאפה שמרים כשר לפסח ללא גלוטן

מאפיינים:
  • חלבי
  • ללא גלוטן
  • צמחוני

מאפה שמרים מעולה ללא גלוטן.

  • 90
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

  • אפשרויות מילוי :

  • ריבת תות שדה + קוקוס

  • ממרח תמרים + אגוזי מלך קצוצים

  • חמאה + סוכר חום +קינמון

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מכניסים למיקסר את הקמח

מכניסים למיקסר את הקמח

3
בוצע

מוסיפים את הסוכר ומערבלים לאט

מוסיפים את הסוכר ומערבלים לאט

4
בוצע

מוסיפים חמאה מותכת,

מוסיפים חמאה מותכת,

5
בוצע

ביצים,

ביצים,

6
בוצע

חלב, מלח

חלב, מלח

7
בוצע

ומערבלים עוד 10 דקות עד שהחומרים מתאחדים

ומערבלים עוד 10 דקות עד שהחומרים מתאחדים

8
בוצע

יוצרים כדור בידיים משומנות ומניחים להתפחה כשעה במקום חמים

יוצרים כדור בידיים משומנות ומניחים להתפחה כשעה במקום חמים

9
בוצע

לאחר ההתפחה, מקמחים את הידיים ואת המשטח בקורנפלור

לאחר ההתפחה, מקמחים את הידיים ואת המשטח בקורנפלור

10
בוצע

מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעובי של חצי ס"מ

מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעובי של חצי ס"מ

11
בוצע

אפשרות מילוי א': מורחים ריבה

אפשרות מילוי א': מורחים ריבה

12
בוצע

מפזרים קוקוס ומגלגלים

מפזרים קוקוס ומגלגלים

13
בוצע

אפשרות מילוי ב': המצרכים

אפשרות מילוי ב': המצרכים

14
בוצע

מורחים חמאה מומסת

מורחים חמאה מומסת

15
בוצע

מפזרים סוכר חום וקינמון

מפזרים סוכר חום וקינמון

16
בוצע

ומגלגלים

ומגלגלים

17
בוצע
20

פורסים,מניחים בתבנית,מתפיחים חצי שעה, מורחים ביצה ומכניסים לתנור

פורסים,מניחים בתבנית,מתפיחים חצי שעה, מורחים ביצה ומכניסים לתנור

18
בוצע

תהנו.

תהנו.

הוראות הכנה

שתף

מאפה שמרים טעים במיוחד ללא גלוטן וכשר לפסח.
רולדה שהופכת למאפה שמרים מדהים במילוי ריבה וקוקוס, תמרים ואגוזי מלך ועוד המון טעמים.

מכניסים למיקסר את הקמח, מוסיפים סוכר ומערבלים לאט, מוסיפים חמאה רכה, ביצים וחלב.
מערבלים עד שהחומרים מתאחדים, מוסיפים את המלח ולשים עוד 10 דקות.
יוצרים כדור בידיים משומנות ומתפיחים במקום חמים כשעה.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה.
יש לקמח את הידיים ואת משטח העבודה עם קורנפלור.
מרדדים כל חצי בצק למלבן בעובי חצי ס”מ.
מורחים כל חלק במילוי הרצוי ומגלגלים את הבצק לרולדה.
פורסים לפרוסות,מניחים שהחיתוך כלפי מעלה בתבנית, מתפיחים מכוסה במקום חמים כחצי שעה.
מברישים בביצה טרופה ואופים כ- 20 דקות ב-180 מעלות.

אפשרויות מילוי :
א. ריבת תות שדה + קוקוס.
ב. ממרח תמרים + אגוזי מלך קצוצים.
ג. מריחה של חמאה מומסת ופיזור סוכר+קינמון.
ד. ממרח שוקולד.

תהנו.

רכיבים

מספר סועדים
שקית (200 ג') תערובת להכנת מאפה שמרים כשל"פ (אוסם)
50 ג' חמאה
50 ג' סוכר
100 מ"ל חלב פושר
2 ביצים
1/2 כפית מלח
אפשרויות מילוי :
ריבת תות שדה + קוקוס
ממרח תמרים + אגוזי מלך קצוצים
חמאה + סוכר חום +קינמון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
קרן .

כל הכבוד עוגיות שמרים ללא גלוטן

מוקפץ בסגנון אסיאתי עם אטריות אורז כשר לפסח
הקודם
מוקפץ עם אטריות אורז כשרה לפסח
מוּפְלֶטָה מרוקאי למוצאי חג הפסח המימונה
הבא
מופלטה מרוקאית אסלית
מוקפץ בסגנון אסיאתי עם אטריות אורז כשר לפסח
הקודם
מוקפץ עם אטריות אורז כשרה לפסח
מוּפְלֶטָה מרוקאי למוצאי חג הפסח המימונה
הבא
מופלטה מרוקאית אסלית

הוסף תגובה