רכיבים
-
שקית (200 ג') תערובת להכנת מאפה שמרים כשל"פ (אוסם)
-
50 ג' חמאה
-
50 ג' סוכר
-
100 מ"ל חלב פושר
-
2 ביצים
-
1/2 כפית מלח
-
אפשרויות מילוי :
-
ריבת תות שדה + קוקוס
-
ממרח תמרים + אגוזי מלך קצוצים
-
חמאה + סוכר חום +קינמון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מכניסים למיקסר את הקמח |
3
בוצע
|
מוסיפים את הסוכר ומערבלים לאט |
4
בוצע
|
מוסיפים חמאה מותכת, |
5
בוצע
|
ביצים, |
6
בוצע
|
חלב, מלח |
7
בוצע
|
ומערבלים עוד 10 דקות עד שהחומרים מתאחדים |
8
בוצע
|
יוצרים כדור בידיים משומנות ומניחים להתפחה כשעה במקום חמים |
9
בוצע
|
לאחר ההתפחה, מקמחים את הידיים ואת המשטח בקורנפלור |
10
בוצע
|
מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים לעובי של חצי ס"מ |
11
בוצע
|
אפשרות מילוי א': מורחים ריבה |
12
בוצע
|
מפזרים קוקוס ומגלגלים |
13
בוצע
|
אפשרות מילוי ב': המצרכים |
14
בוצע
|
מורחים חמאה מומסת |
15
בוצע
|
מפזרים סוכר חום וקינמון |
16
בוצע
|
ומגלגלים |
17
בוצע
20
|
פורסים,מניחים בתבנית,מתפיחים חצי שעה, מורחים ביצה ומכניסים לתנור |
18
בוצע
|
תהנו. |