רכיבים
-
3/4 כוס קמח תופח
-
2 ביצים
-
2 קישוא
-
3 גזר
-
1 בצל
-
1 גביע שמנת חמוצה
-
1/2 כוס מגורד גבינת מוצרלה
-
1/2 כוס מגורד גבינה צהובה
-
1/2 כוס [לא חובה] ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית גדושה אבקת מרק
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הירקות |
2
בוצע
|
קוצצים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה |
3
בוצע
|
מוסיפים את הגזר המגורד |
4
בוצע
|
ואת הקישוא המגורד ומטגנים כ-5 דקות לריכוך מלא |
5
בוצע
|
שוברים 2 ביצים ומתבלים |
6
בוצע
|
מוסיפים שמנת חמוצה |
7
בוצע
|
מערבבים היטב |
8
בוצע
|
3/4 כוס קמח תופח |
9
בוצע
|
מערבבים שלא יהיה גושים |
10
בוצע
|
1/2 כוס ירק קצוץ |
11
בוצע
|
מוסיפים את הירקות המטוגנים לבלילה |
12
בוצע
|
ומערבבים |
13
בוצע
|
משמנים תבנית שקעים סיליקון |
14
בוצע
|
מוזגים בשקעים 3/4 גובה |
15
בוצע
|
מגרדים צהובה ומוצרלה |
16
בוצע
|
מפזרים את הגבינות מעל |
17
בוצע
|
בצורה כזו |
18
בוצע
25
|
מכניסים לתנור במצב טורבו בחום של 180 מעלות ל-25 דקות |
19
בוצע
|
עד שהמאפינס זהוב |
20
בוצע
|
ומגישים |