רכיבים
-
2 קופסאות טונה בטעמים
-
1/2 כוס מיונז משובח HELLMANS
-
3 כפות קטשופ חריף
-
1 כפית רוטב חזרת לבנה
-
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
-
1 כף מיץ לימון
-
3 כפות יין לבן יבש
-
14 גרם ג'לטין
-
מלח/פלפל שחור
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מרפדים תבנית בניילון נצמד |
3
בוצע
|
מרככים את הג'לטין ביין |
4
בוצע
|
מכניסים את הטונה המיונז הקטשופ מיץ הלימון והתבלינים למעבד |
5
בוצע
|
מוסיפים מעט מים רותחים על הג'לטין וממיסים היטב |
6
בוצע
|
מוסיפים את הג'לטין המומס למעבד ומפעילים לכמה שניות |
7
בוצע
|
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת להקצפה |
8
בוצע
|
מוסיפים לשמנת את תערובת הטונה בתנועות קיפול |
9
בוצע
|
המוס מוכן |
10
בוצע
|
מעבירים לתבנית מישרים עם מרית מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר |
11
בוצע
|
מוצאים מהמקרר הופכים על צלחת מקשטים ובתאבון |