רכיבים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
כף מלח
-
כף סוכר
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 שקית (50 גרם) שמרים טריים
-
3 כוסות מים פושרים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מנפים את הקמח ומעבירים לקערת המיקסר |
3
בוצע
|
מוסיפים חצי כוס השמן |
4
בוצע
|
כף סוכר |
5
בוצע
|
50 גרם שמרים טריים |
6
בוצע
|
3 כוסות מים פושרים ומערבלים |
7
בוצע
|
לאחר חמש דקות מוסיפים כף מלח |
8
בוצע
|
מעבירים להתפחה לחצי שעה |
9
בוצע
|
לאחר התפחה |
10
בוצע
|
בעזרת ידיים משומנות מורידים את האוויר |
11
בוצע
|
ויוצרים כדורים |
12
בוצע
|
מניחים בתבנית למנוחה של כחצי שעה.יש לוודא שהכדורים עטופים בשמן. |
13
בוצע
|
גוזרים נייר אפייה בצורת עיגול מניחים על השייש , משמנים |
14
בוצע
|
מניחים כדור בצק במרכז |
15
בוצע
|
מניחים נייר אפייה נוסף מעל כדור בצק, מועכים בעזרת היד |
16
בוצע
|
ומשטחים בעזרת מערוך |
17
בוצע
|
מורידים את נייר האפייה מצד אחד |
18
בוצע
|
מעבירים למחבת חמה ומסירים את נייר האפייה השני |
19
בוצע
|
ברגע שאפוי, הופכים |
20
בוצע
|
ומניחים מעל כדור בצק מרודד נוסף |
21
בוצע
|
והופכים |
22
בוצע
|
ושוב מוסיפים כדור בצק מרודד.כל קבוצת מופלטות מוציאים ומתחילים שוב. |
23
בוצע
|
בתאבון |