רכיבים
-
300 גרם טופו
-
3 גזר
-
3 קישוא
-
אטריות אורז
-
6 כפות (ב-2 פעימות) רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
-
כף ממרח שום
-
כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
כפית גדושה פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כמון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לבשל אטריות אורז ע"פ ההוראות ע"ג האריזה |
2
בוצע
|
300 גרם טופו |
3
בוצע
|
לחתוך לרצועות את הגזר והקישואים. את הטופו לקוביות קטנות |
4
בוצע
|
למזוג למחבת ווק 3 כפות שמן |
5
בוצע
|
להקפיץ את הגזר,לסגור את המחבת עם מכסה לריכוך הגזר. |
6
בוצע
|
להוסיף את הקישואים |
7
בוצע
|
4 כפות סויה |
8
בוצע
|
כף גדושה ממרח שום |
9
בוצע
|
תבלינים |
10
בוצע
|
כוס מים מהברז |
11
בוצע
|
ולהקפיץ |
12
בוצע
|
שהמים מעט מתאדים, יש להוסיף את קוביות הטופו |
13
בוצע
|
3 כפות צ'ילי מתוק |
14
בוצע
|
2 כפות סויה |
15
בוצע
|
האטריות המוכנות |
16
בוצע
|
מערבבים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה לחיבור הטעמים |
17
בוצע
|
מקשטים ומגישים. |