רכיבים
-
לטופו :
-
300 גרם טופו
-
2 כפות שמן זית
-
כף ממרח פסטו
-
כף ממרח שום
-
לירקות :
-
400 גרם גזר גמדי (סנפרוסט)
-
400 גרם שעועית ירוקה שלמה (סנפרוסט)
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות רוטב סויה
-
כף ממרח שום
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
300 גרם טופו |
2
בוצע
|
לחתוך לקוביות בגודל של 1 ס"מ |
3
בוצע
|
להוסיף: 2 כפות שמן זית,כף פסטו, כף ממרח שום |
4
בוצע
|
ולערבב היטב |
5
בוצע
|
להעביר לווק חם |
6
בוצע
|
ולהקפיץ עד להזהבת קוביות הטופו |
7
בוצע
|
מעבירים לקערה בסיום ההקפצה |
8
בוצע
|
התיבול לירקות |
9
בוצע
|
400 גרם גזר גמדי ו-400 ג' שעועית שלמה |
10
בוצע
|
מעבירים לווק את השעועית |
11
בוצע
|
והגזר הגמדי |
12
בוצע
|
ומקפיצים כ-10-15 דקות עד ליבוש הנוזלים מהירקות |
13
בוצע
|
מוסיפים 3 כפות שמן זית, |
14
בוצע
|
4 כפות סויה, |
15
בוצע
|
כף ממרח שום, |
16
בוצע
|
2 כפות טריאקי, |
17
בוצע
|
3 כפות צ'ילי מתוק |
18
בוצע
|
ומקפיצים.שהירקות מוכנים מוסיפים את הטופו ומערבבים. |
19
בוצע
|
מפזרים שומשום ומגישים. |