רכיבים
-
3 פרפרי חזה עוףחתוכים לרצועות
-
1 בצל פרוס
-
1 פלפל אדום
-
1 כף סויה
-
2 כפות שמן
-
3 כפות צ'ילי מתוק
-
1 כף סילאן
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
חותכים את חזה העוף לקוביות |
3
בוצע
|
לחתוך את הבצל והשום |
4
בוצע
|
ומוסיפים לחזה עוף |
5
בוצע
|
מוסיפים את הסויה והשמן |
6
בוצע
|
הצ'ילי המתוק והסילאן |
7
בוצע
|
רצועות גמבה |
8
בוצע
|
מערבבים היטב |
9
בוצע
|
מניילנים ומכניסים למקרר לילה |
10
בוצע
|
משמנים מחבת מחוררת על המנגל |
11
בוצע
|
מעבירים למחבת את התערובת |
12
בוצע
|
בעזרת המירנדה שנותרה |
13
בוצע
|
מברישים ומקפיצים |
14
בוצע
|
מברישים ומקפיצים |
15
בוצע
|
בתאבון |