רכיבים
-
8 תפוחי אדמה
-
1 אפונה וגזרקופסת שימורים
-
1/2 כוס ירק קצוץפטרוזיליה/כוסברה
-
5 ביצים
-
1 כף מרק עוף
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים וחותכים את תפוחי האדמה |
2
בוצע
|
מבשלים ומסננים |
3
בוצע
|
מחזירים לסיר ומסננים |
4
בוצע
|
מסננים את האפונה והגזר |
5
בוצע
|
ומוסיפים לתפוחי האדמה |
6
בוצע
|
מוסיפים את הירק |
7
בוצע
|
מפרידים את הביצים |
8
בוצע
|
ומוסיפים את החלמונים |
9
בוצע
|
מוסיפים חצי כפית כורכום וכף אבקת מרק |
10
בוצע
|
חצי כפית פלפל שחור וכפית מלח |
11
בוצע
|
ומערבבים |
12
בוצע
|
החלבונים של הביצה |
13
בוצע
|
מוסיפים רבע כפית מלח ומקציפים |
14
בוצע
|
מוסיפים לתערובת |
15
בוצע
|
ומערבבים היטב |
16
בוצע
|
משמנים את תחתית הסיר והדפנות |
17
בוצע
|
מעבירים את התערובת לסיר |
18
בוצע
|
ומבשלים כ-20 דקות |
19
בוצע
|
מכניסים לתנור עם מכסה לשעה וחצי |
20
בוצע
|
מסירים את המכסה עד השחמה |
21
בוצע
|
בתאבון |