רכיבים
-
4 יחידות מלאווח
-
חצי צנצנת ממרח עגבניות מיובשות
-
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
100 גרם גבינת מוצרלה
-
1/4 כוס זיתים
-
3 כפות אורגנו
-
להברשה
-
1 ביצה
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן |
3
בוצע
|
מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מניחים את המלאווח על נייר האפייה. |
4
בוצע
|
מורחים כף גדושה של ממרח עגבניות מיובשות על המלאווח. |
5
בוצע
|
הופכים קערה/ספל קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. |
6
בוצע
|
חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. |
7
בוצע
|
מפזרים גבינה צהובה בהיקף |
8
בוצע
|
המוצרלה |
9
בוצע
|
והזיתים |
10
בוצע
|
מפזרים אורגנו |
11
בוצע
|
מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף. |
12
בוצע
|
ומהדקים |
13
בוצע
|
טורפים ביצה |
14
בוצע
|
מברישים |
15
בוצע
|
ומפזרים מעל את השומשום. |
16
בוצע
20
|
מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות ב 180 מעלות |
17
בוצע
|
להזהבה |
18
בוצע
|
ומגישים |