0 0
מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד

מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד. מנה מרשימה, טעימה וקלה מאוד להכנה.

מאפיינים:
  • חלבי

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים למילוי

2
בוצע

מטגנים כפית שום כתוש ב-2 כפות שמן כחצי דקה

מטגנים כפית שום כתוש ב-2 כפות שמן כחצי דקה

3
בוצע

מוסיפים את עלי התרד השטופים וחצי כפית פלפל שחור

מוסיפים את עלי התרד השטופים וחצי כפית פלפל שחור

4
בוצע

מעבירים למסננת להורדת כל הנוזלים

מעבירים למסננת להורדת כל הנוזלים

5
בוצע

קוצצים דק

קוצצים דק

6
בוצע

מעבירים לקערה עם הפרמזן, גבינת העיזים המגורדות ורבע כפית פלפל שחור

מעבירים לקערה עם הפרמזן, גבינת העיזים המגורדות ורבע כפית פלפל שחור

7
בוצע

מערבבים היטב

מערבבים היטב

8
בוצע

פותחים מעט את המלאווח

פותחים מעט את המלאווח

9
בוצע

מסמנים במרכז עיגול בעזרת כוס בקוטר של 7 ס"מ לערך

מסמנים במרכז עיגול בעזרת כוס בקוטר של 7 ס"מ לערך

10
בוצע

מניחים מהמילוי במרכז הבצק (בתוך העיגול שסימנו) ומסביב במרחק של 2 ס"מ מהקצה בצורת טבעת.

מניחים מהמילוי במרכז הבצק (בתוך העיגול שסימנו) ומסביב במרחק של 2 ס"מ מהקצה בצורת טבעת.

11
בוצע

פותחים מלאווח נוסף ומניחים מעל

פותחים מלאווח נוסף ומניחים מעל

12
בוצע

מניחים שוב את הכוס מעל המלאווח והמילוי במרכז ולוחצים. סוגרים מסביב את 2 המלאווחים בעזרת מזלג.

מניחים שוב את הכוס מעל המלאווח והמילוי במרכז ולוחצים. סוגרים מסביב את 2 המלאווחים בעזרת מזלג.

13
בוצע

פורסים ל-12 משולשים מקצה הכוס החוצה

פורסים ל-12 משולשים מקצה הכוס החוצה

14
בוצע

מסובבים כל משולש לרבע סיבוב (שהמילוי כלפי מעלה)

מסובבים כל משולש לרבע סיבוב (שהמילוי כלפי מעלה)

15
בוצע

מברישים בביצה ומפזרים שומשום

מברישים בביצה ומפזרים שומשום

16
בוצע

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד הזהבה

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד הזהבה

17
בוצע

בתאבון.

בתאבון.

הוראות הכנה

שתף

מלאווח שמש במילוי גבינות ותרד. מאפה מלוח שרק נראה מורכב אבל נעשה בקלי קלות ובמהירות. השימוש בבצק המלאווח מזרז מאוד את ההכנה והתוצאה הסופית: מנה מעולה שפשוטה להכנה וכולם יתפעלו ממנה. ניתן למלא בכל מילוי אהוב כמו תפוח אדמה, פטריות, בשר ועוד. מאפה מהיר לארוחה חלבית, ארוחת שבועות, ארוחת ערב קלילה. מנה מרשימה ונראית מדהים לאירוח.

1. מטגנים כחצי דקה כפית שום כתוש עם 2 כפות שמן.
2. מוסיפים את עלי התרד השטופים וחצי כפית פלפל שחור ומטגנים עד הצטמקות העלים..
3. מעבירים למסננת. לאחר הורדת כל הנוזלים קוצצים דק.
4. מעבירים את התרד הקצוץ לקערה עם הפרמזן, גבינת העיזים המגורדות, רבע כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
5. פותחים מעט את המלאווח ומסמנים במרכז עיגול בעזרת כוס בקוטר של 7 ס”מ לערך.
6. מניחים מהמילוי במרכז הבצק (בתוך העיגול שסימנו) ומסביב במרחק של 2 ס”מ מהקצה בצורת טבעת.
7. פותחים מלאווח נוסף ומניחים מעל.
8. מניחים שוב את הכוס מעל המלאווח והמילוי במרכז ולוחצים. סוגרים מסביב את 2 המלאווחים בעזרת מזלג.
9. פורסים ל-12 משולשים מקצה הכוס החוצה.
10. מסובבים כל משולש לרבע סיבוב (שהמילוי כלפי מעלה).
11. מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד הזהבה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
2 יח' מלאווח
200 גרם תרד
200 גרם גבינת פרמזן
100 גרם גבינת עיזים
כפית שום כתוש
3/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 ביצה
שומשום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:2
דנה ישראל

Orly Bar

מאפה סלט קפרזה מבצק מלאווח
הקודם
מאפה סלט קפרזה ממלאווח
סלט טבעות עם שומשום וגרעיני חמניות עם הפומפייה המסתובבת
הבא
סלט טבעות עם שומשום וגרעיני חמניות
מאפה סלט קפרזה מבצק מלאווח
הקודם
מאפה סלט קפרזה ממלאווח
סלט טבעות עם שומשום וגרעיני חמניות עם הפומפייה המסתובבת
הבא
סלט טבעות עם שומשום וגרעיני חמניות

הוסף תגובה