רכיבים
-
2 יח' מלאווח
-
200 גרם תרד
-
200 גרם גבינת פרמזן
-
100 גרם גבינת עיזים
-
כפית שום כתוש
-
3/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים למילוי |
2
בוצע
|
מטגנים כפית שום כתוש ב-2 כפות שמן כחצי דקה |
3
בוצע
|
מוסיפים את עלי התרד השטופים וחצי כפית פלפל שחור |
4
בוצע
|
מעבירים למסננת להורדת כל הנוזלים |
5
בוצע
|
קוצצים דק |
6
בוצע
|
מעבירים לקערה עם הפרמזן, גבינת העיזים המגורדות ורבע כפית פלפל שחור |
7
בוצע
|
מערבבים היטב |
8
בוצע
|
פותחים מעט את המלאווח |
9
בוצע
|
מסמנים במרכז עיגול בעזרת כוס בקוטר של 7 ס"מ לערך |
10
בוצע
|
מניחים מהמילוי במרכז הבצק (בתוך העיגול שסימנו) ומסביב במרחק של 2 ס"מ מהקצה בצורת טבעת. |
11
בוצע
|
פותחים מלאווח נוסף ומניחים מעל |
12
בוצע
|
מניחים שוב את הכוס מעל המלאווח והמילוי במרכז ולוחצים. סוגרים מסביב את 2 המלאווחים בעזרת מזלג. |
13
בוצע
|
פורסים ל-12 משולשים מקצה הכוס החוצה |
14
בוצע
|
מסובבים כל משולש לרבע סיבוב (שהמילוי כלפי מעלה) |
15
בוצע
|
מברישים בביצה ומפזרים שומשום |
16
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד הזהבה |
17
בוצע
|
בתאבון. |