רכיבים
-
המרכיבים למלבי:
-
250 מ"ל שמנת מתוקה
-
250 מ"ל חלב
-
2 כפות קורנפלור
-
כף פודינג וניל אינסטנט
-
1/4 כוס סוכר
-
כף תמצית וניל
-
המרכיבים לסירופ :
-
כוס קרקדיה (היביסקוס מיובש)
-
כוס סוכר
-
3/4 כוס מים
-
לקישוט :
-
תותים / פיסטוקים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
להעביר לסיר בינוני : 250 מ"ל שמנת מתוקה |
2
בוצע
|
250 מ"ל חלב |
3
בוצע
|
כף פודינג וניל |
4
בוצע
|
כף קורנפלור |
5
בוצע
|
1/4 כוס סוכר |
6
בוצע
|
כף תמצית וניל |
7
בוצע
|
מבשלים תוך כדי ערבוב |
8
בוצע
|
עד שהבלילה מסמיכה ומבעבעת |
9
בוצע
|
מעבירים לכוסות,מצננים בטמפ' החדר ומעבירים למקרר |
10
בוצע
|
מכניסים לפינג'אן את ההיבסקוס המיובש |
11
בוצע
|
כוס סוכר |
12
בוצע
|
3/4 כוס מים |
13
בוצע
|
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כ-5 דקות עד הסמכה |
14
בוצע
|
מסננים ומקררים |
15
בוצע
|
יוצקים על המלבי,מקשטים ומגישים. |