0 0
מלפפונים בשמיר

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מלפפונים בשמיר

מתכון למלפפונים בשמיר בנוסח פולין

  • 30
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לסלט

המצרכים לסלט

2
בוצע

פורסים מלפפונים ובצלים במנדולינה

פורסים מלפפונים ובצלים במנדולינה

3
בוצע

מניחים בקערה ועליה צלחת ומשקולת להגרת נוזלים

מניחים בקערה ועליה צלחת ומשקולת
להגרת נוזלים

4
בוצע

סוחטים היטב ומעבירים לקערה

סוחטים היטב ומעבירים לקערה

5
בוצע

מוסיפים שמיר קצוץ דק

מוסיפים שמיר קצוץ דק

6
בוצע

מתבלים בסוכר ובחומץ ומערבבים היטב

מתבלים בסוכר ובחומץ ומערבבים היטב

הוראות הכנה

שתף

מתכון מעולה למלפפונים בחומץ ושמיר טעים יותר קל להכנה ניתן להכין ולשמור במקרר ולהוציא לפי הצורך. ללא חומרים משמרים.

לקטום את קצוות המלפפונים ולקלוף רצועות לסירוגין.
לפרוס את המלפפונים ואת הבצלים הקלופים במנדולינה, לפרוסות דקיקות.
להוסיף 2 כפיות גדושות מלח, לערבב היטב, להניח צלחת ועליה משקולת ולהשאיר להגרת נוזלים כשעה.
לסחוט היטב מהנוזלים ולהעביר לקערה נקייה.
להסיר מהשמיר את הגבעולים העבים ולקצוץ דק מאד.
להוסיף סוכר וחומץ לפי הטעם.
לערבב היטב ולהניח במקרר, בקערה מכוסה, למספר שעות – לספיגת טעמים.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
8 מלפפונים גדולים טריים ומוצקים
3 בצלצלי שלוט בגודל בינוני
חצי צרור שמיר
2 כפות מלח גדושות
סוכר לפי הטעם
חומץ לפי הטעם

סימון תזונתי

64
קלוריות
2.5 גרם
חלבון
0.3 גרם
שומן
12 גרם
פחמימות
0.0 מ"ג
כולסטרול
1.3 גרם
סיבים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
דן בראון

מהיר וקל

לחם בירה ועשבי תיבול
הקודם
לחם בירה ועשבי תיבול
בורקס טורקי
הבא
בורקס במילוי תפו”א ופיטריות
לחם בירה ועשבי תיבול
הקודם
לחם בירה ועשבי תיבול
בורקס טורקי
הבא
בורקס במילוי תפו”א ופיטריות

הוסף תגובה