רכיבים
-
8 מלפפוניםגדולים טריים ומוצקים
-
3 בצלצלי שלוטבגודל בינוני
-
חצי צרור שמיר
-
2 כפות מלחגדושות
-
סוכרלפי הטעם
-
חומץלפי הטעם
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לסלט |
2
בוצע
|
פורסים מלפפונים ובצלים במנדולינה |
3
בוצע
|
מניחים בקערה ועליה צלחת ומשקולת להגרת נוזלים |
4
בוצע
|
סוחטים היטב ומעבירים לקערה |
5
בוצע
|
מוסיפים שמיר קצוץ דק |
6
בוצע
|
מתבלים בסוכר ובחומץ ומערבבים היטב |