שלבי הכנה
1
בוצע
|
הירקות למילוי |
2
בוצע
|
קילוף וריקון החצילים, הקישואים |
3
בוצע
|
והעגבניות |
4
בוצע
|
הרתחת הכרוב במים |
5
בוצע
|
הירקות מוכנים |
6
בוצע
|
השריית האורז במים וסינונם |
7
בוצע
|
טיגון בצל במחבת |
8
בוצע
|
מוסיפים את הבשר לבצל ומטגנים |
9
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים והשמן |
10
בוצע
|
ומערבבים היטב |
11
בוצע
|
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים |
12
בוצע
|
מוסיפים את האורז תוך כדי ערבוב |
13
בוצע
|
ומבשלים |
14
בוצע
|
ממלאים את הפלפל האדום, סוגרים |
15
בוצע
|
ומניחים בסיר |
16
בוצע
|
ממלאים את הקישואים, החצילים |
17
בוצע
|
והעגבניות |
18
בוצע
|
מניחים במרכז הכרוב מילוי |
19
בוצע
|
עוטפים מכל הכיוונים |
20
בוצע
|
מהדקים מעט |
21
בוצע
|
ומניחים בסיר מעל הירקות |
22
בוצע
|
מוסיפים רסק עגבניות לפנים העגבניות שנותרו |
23
בוצע
|
ויוצקים מעל הממולאים |