0 0
מניפות תפוחי אדמה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מניפות תפוחי אדמה

הצעה מיוחדת לאירוח, ניתן גם בגירסה חלבית או צמחונית.

  • 60
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

  • לטחינה :

שלבי הכנה

1
בוצע

לשטוף ולסנן היטב את הפטריות

לשטוף ולסנן היטב את הפטריות

2
בוצע

טחינה גולמית

טחינה גולמית

3
בוצע

להכין טחינה דלילה

להכין טחינה דלילה

4
בוצע

לקלוף תפוחי אדמה

לקלוף תפוחי אדמה

5
בוצע

ולפרוס למניפות

ולפרוס למניפות

6
בוצע

לחתוך את הפסטרמה לקוביות בגודל המניפה

לחתוך את הפסטרמה לקוביות
בגודל המניפה

7
בוצע

ולהכניס בין פרוסות תפוחי האדמה

ולהכניס בין פרוסות תפוחי האדמה

8
בוצע

להניח בתחתית התבנית פטריות

להניח בתחתית התבנית פטריות

9
בוצע

ולהניח מעל את מניפות תפוח האדמה

ולהניח מעל את מניפות תפוחי האדמה

10
בוצע

לצקת את הטחינה

לצקת את הטחינה

11
בוצע

מעל כל החתכים של תפוחי האדמה

מעל כל החתכים של תפוח האדמה

12
בוצע

לקלוף קליפות מחצי תפוז

לקלוף קליפות מחצי תפוז

13
בוצע

ולפזר את הרצועות בין תפוחי האדמה

ולפזר את הרצועות בין תפוחי האדמה

14
בוצע

לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות

לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות

15
בוצע

להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד כ-15 דקות

להוריד את הנייר כסף ולאפות עוד כ-15 דקות

16
בוצע

להגיש על מצע הטחינה בפטריות בתאבון

להגיש על מצע הטחינה בפטריות בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון למניפות תפוחי אדמה בשילוב פסטרמה. מתכון מרשים ויפה לאירוח ניתן להגיש כמנה עיקרית או כתוספת עם מיטבל. ניתן לשלב ירקות שונים במניפה.

1. לשטוף ולסנן היטב את הפיטריות.
2. לערבב את כל מרכיבי הטחינה עד קבלת תערובת אחידה.
3. לקלוף ולשטוף את תפוחי האדמה.
4. לפרוס למניפות ולהכניס בין המניפות את הפסטרמה החתוכה.
5. להניח מצע של פטריות בתבנית מלבנית.
6. להניח את תפוחי האדמה על הפיטריות ולצקת את הטחינה ביסודיות מעל כל המניפות.
להוסיף את רצועות קליפת התפוז בין תפוחי האדמה.
7. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 45 דקות.
8. להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 15 דקות – עד שישחים מעט.
9. להגיש ע”ג מצע הטחינה והפיטריות.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
4 תפוחי אדמה
1 קופסת שימורים פיטריות חתוכות
4 פרוסות פסטרמה
1 תפוז
לטחינה :
1/4 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס מים
1 שן שום כתוש
1/4 כפית מלח לימון
מעט פלפל שחור
1 כף ירק קצוץ

מערכת vTop

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

אחלה רעיון . עשיתי את תפוח האדמה עם גבינה צהובה ורוטב פיצה יצא פיצוץ.

מוסקה
הקודם
פשטידת מוסקה
סלמון במייפל על מצע סלק
הבא
דג סלמון במייפל על מצע סלק
מוסקה
הקודם
פשטידת מוסקה
סלמון במייפל על מצע סלק
הבא
דג סלמון במייפל על מצע סלק

הוסף תגובה