רכיבים
-
7 תפוחי אדמה
-
3 בטטות
-
2 בצל
-
30 עגבניות שרי
-
המרינדה לירקות :
-
7 שיני שוםמעוכים וקצוצים
-
2 כפות תבלין לתפו"א
-
3/4 כוס שמן
-
1 כף סויה
-
2 כפות סילאן
-
1 כפית כורכום
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח
-
מרינדה לעגבניות שרי :
-
1 כפית שום גבישי
-
3 כפות שמן
-
2 כפות צ'ילי מתוק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים ושוטפים את תפו"א והבטטות |
2
בוצע
|
פורסים לעובי של 2 ס"מ ומעבירים למסננת לייבוש |
3
בוצע
|
2 כפות סילאן, כף סויה, 3/4 כוס שמן |
4
בוצע
|
2 כפות תבלין תפו"א, כפית מלח |
5
בוצע
|
כפית כורכום וכף פפריקה מתוקה |
6
בוצע
|
ומערבבים היטב |
7
בוצע
|
קולפים שיני שום, מועכם וקוצצים |
8
בוצע
|
להוסיף למרינדה ומערבבים היטב |
9
בוצע
|
להעביר את הירקות לקערה להוסיף את המרינדה ולערבב |
10
בוצע
|
להכניס למקרר למינימום שעה |
11
בוצע
|
עגבניות שרי מופרדות ושטופות |
12
בוצע
|
להוסיף שמן,צ'ילי מתוק,מלח גס ושום גבישי |
13
בוצע
|
פורסים את הבצל לעובי 1 ס"מ |
14
בוצע
|
מסדרים את הירקות בתבנית |
15
בוצע
|
מניחים קערה הפוכה על רדיד אלומיניום, עוטפים ומוציאים |
16
בוצע
|
מניחים את הרדיד במרכז וממלאים בעגבניות שרי |
17
בוצע
|
וסוגרים |
18
בוצע
|
את יתרת המרינדה יוצקים על הירקות |
19
בוצע
|
מפזרים שומשום ומלח גס |
20
בוצע
|
עוטפים ומכניסים לשעה ורבע |
21
בוצע
|
מסירים ואופים כ-20 דקות בחום של 130 מעלות |
22
בוצע
|
ממתינים עד השחמה קלה |
23
בוצע
|
בתאבון |