רכיבים
-
1/2 2 כוסות ציר עוף
-
2 חציל
-
2 תפוח אדמה
-
2 גזר
-
1 כוס אורז
-
צנוברים קלויים
-
בצל ירוק
-
עגבנייה
-
שמן קנולה
-
תבלינים לאורז :
-
כפית מלח
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1/4 כפית כמון
-
1/4 כפית כוסברה
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית בהרט
-
לציר מרק מהיר :
-
1/2 2 כוסות מים רותחים
-
1/2 2 כפות אבקת מרק
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים את הירקות |
2
בוצע
|
חותכים לקוביות, מפזרים מלח על החצילים ומניחים לחצי שעה |
3
בוצע
|
שוטפים את החצילים ומטגנים את כל הירקות |
4
בוצע
|
שוטפים את האורז ומסננים |
5
בוצע
|
מוסיפים את התבלינים לאורז ומערבבים |
6
בוצע
|
חותכים נייר אפייה בגודל בסיס הסיר. ראו קישור בהמשך לאופן החיתוך. |
7
בוצע
|
מניחים את נייר האפייה בסיר ומעל שכבת תפו"א |
8
בוצע
|
שכבת חצילים |
9
בוצע
|
שכבת גזר |
10
בוצע
|
חצי מכמות האורז |
11
בוצע
|
ושוב שכבת תפוחי אדמה |
12
בוצע
|
חצילים |
13
בוצע
|
את יתרת האורז |
14
בוצע
|
את ציר המרק |
15
בוצע
|
מבשלים על להבה בינונית, ברגע שמבעבע מנמיכים ומבשלים עד בישול המקלובה |
16
בוצע
|
לאחר סיום הבישול, משאירים את המכסה סגור עוד 20 דקות, הופכים על צלחת |
17
בוצע
|
מוסיפים מעל צנוברים קלויים, בצל ירוק קצוץ ועגבניות חתוכות |
18
בוצע
|
בתאבון |
One Comment הסתר הערות
This excellent website certainly has all the information I needed about this subject
and didn't know who to ask.