0 0
מקלות שום ממלאווח

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מקלות שום ממלאווח

מאפיינים:
  • חלבי
  • צמחוני

מקלות שום ב - 3 מרכיבים

  • 30
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

מניחים את 2 המלאווחים ע"ג נייר אפייה ומרדדים

מניחים את 2 המלאווחים ע"ג נייר אפייה ומרדדים

3
בוצע

מורחים כפית גדושה ממרח שום

מורחים כפית גדושה ממרח שום

4
בוצע

מפזרים גבינה בולגרית

מפזרים גבינה בולגרית

5
בוצע

ומועכים בעזרת מזלג

ומועכים בעזרת מזלג

6
בוצע

מכסים עם המלאווח השני

מכסים עם המלאווח השני

7
בוצע

מהדקים עם הידיים

מהדקים עם הידיים

8
בוצע

ופותחים עם מערוך לגודל התבנית

ופותחים עם מערוך לגודל התבנית

9
בוצע

חותכים לרצועות ברוחב של 1-1.5 ס"מ

חותכים לרצועות ברוחב של 1-1.5 ס"מ

10
בוצע

מעבירים לתבנית ותנור שחומם מראש ל 200 מעלות

מעבירים לתבנית ותנור שחומם מראש ל 200 מעלות

11
בוצע

עד הזהבה

עד הזהבה

12
בוצע

מומלץ להגיש עם גבינה לבנה. תהנו.

מומלץ להגיש עם גבינה לבנה. תהנו.

הוראות הכנה

שתף

מה לעשות עם מלאווח ?
מתכון למקלות שום וגבינה בולגרית שמתחסלים במהירות, מתכון קל להכנה וטעים כנשנוש עם מטבלי גבינה.
30 דקות ויש לכם מקלות שום מעולות.

מניחים 2 יחידות מלאווח ע”ג נייר אפייה וממתינים שיפשירו מעט.
מרדדים מעט.
מורחים על יחידה אחת של המלאווח כפית גדושה של ממרח שום.
אם אין ממרח שום : כותשים 3 שיני שום עם מעט שמן זית.
מפזרים מעל ממרח השוב גבינה בולגרית ומועכים בעזרת מזלג.
מכסים עם המלאווח הנוסף ומרדדים לגודל התבנית.
בעזרת גלגלת לפיצה חותכים לרצועות בעובי 1-1.5 ס”מ.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד הזהבה.
מגישים עם מטבל גבינה.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
2 יח' מלאווח
כפית גדושה ממרח שום
150 גרם גבינה בולגרית

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

פשוט מאוד.אפשר לשדרג לקטשופ וגבינה צהובה לילדים

רולדת דובדבנים
הקודם
רולדת דובדבנים ללא גלוטן
קניידלך ומרק קניידלך עשיר וטעים לפסח
הבא
קניידלך
רולדת דובדבנים
הקודם
רולדת דובדבנים ללא גלוטן
קניידלך ומרק קניידלך עשיר וטעים לפסח
הבא
קניידלך

הוסף תגובה