רכיבים
-
2 יח' מלאווח
-
כפית גדושה ממרח שום
-
150 גרם גבינה בולגרית
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
מניחים את 2 המלאווחים ע"ג נייר אפייה ומרדדים |
3
בוצע
|
מורחים כפית גדושה ממרח שום |
4
בוצע
|
מפזרים גבינה בולגרית |
5
בוצע
|
ומועכים בעזרת מזלג |
6
בוצע
|
מכסים עם המלאווח השני |
7
בוצע
|
מהדקים עם הידיים |
8
בוצע
|
ופותחים עם מערוך לגודל התבנית |
9
בוצע
|
חותכים לרצועות ברוחב של 1-1.5 ס"מ |
10
בוצע
|
מעבירים לתבנית ותנור שחומם מראש ל 200 מעלות |
11
בוצע
|
עד הזהבה |
12
בוצע
|
מומלץ להגיש עם גבינה לבנה. תהנו. |