רכיבים
-
4-5 בצלים סגוליםגודל בינוני
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
1 כף שטוחה מלח
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן זית
-
1 ליטר מים רותחים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
קולפים את הבצלים,חותכים לחצי ופורסים לרצועות |
3
בוצע
|
שופכים את השמן לסיר ומחממים |
4
בוצע
|
שופכים את הבצל לסיר ומערבבים |
5
בוצע
|
תוך כדי טיגון |
6
בוצע
|
עד קבלת גוון שקוף מעט |
7
בוצע
|
מוסיפים מלח, פלפל שחור ואבקת מרק בצל |
8
בוצע
|
ומערבבים היטב |
9
בוצע
|
מוסיפים ליטר מים רותחים ומערבבים |
10
בוצע
|
לכסות ולבשל על להבה קטנה |
11
בוצע
|
כעבור 20 דקות |
12
בוצע
|
בתאבון |