0 0
מרק עגבניות עם גריסים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

מרק עגבניות עם גריסים

מרק עגבניות עם גריסים. סמיך, עשיר וטעים. מומלץ ביותר.

מאפיינים:
  • טבעוני
  • פרווה
  • צמחוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

הירקות

הירקות

2
בוצע

את גריסי הפנינה שוטפים היטב ומסננים

את גריסי הפנינה שטופים היטב ומסננים

3
בוצע

קוצצים את הבצל, מטגנים בסיר לריכוך ומוסיפים את הסלרי

קוצצים את הבצל, מטגנים בסיר לריכוך ומוסיפים את הסלרי

4
בוצע

מגרדים את הגזרים בפומפיה

מגרדים את הגזרים בפומפיה

5
בוצע

מוסיפים לסיר ומערבבים

מוסיפים לסיר ומערבבים

6
בוצע

מוסיפים שום קצוץ ואת רסק עגבניות

מוסיפים שום קצוץ ואת רסק עגבניות

7
בוצע

מוסיפים את העגבניות הטריות

מוסיפים את העגבניות הטריות

8
בוצע

ומתבלים במלח ופלפל

ומתבלים במלח ופלפל

9
בוצע

את הגריסים

את הגריסים

10
בוצע

ומערבבים

ומערבבים

11
בוצע

מוזגים ליטר וחצי מים רותחים (6 כוסות) .

מוזגים ליטר וחצי מים רותחים (6 כוסות) .

12
בוצע

מביאים לרתיחה

מביאים לרתיחה

13
בוצע
50

מבשלים על אש נמוכה 50 דקות עם מכסה

מבשלים על אש נמוכה 50 דקות עם מכסה

14
בוצע
10

מוסיפים צרור קטן של גבעולי פטרוזיליה שלמים (שאפשר יהיה לשלוף בסוף) ומבשלים עוד 10 דקות.

מוסיפים צרור קטן של גבעולי פטרוזיליה שלמים (שאפשר יהיה לשלוף בסוף) ומבשלים עוד 10 דקות.

15
בוצע

ומגישים.

ומגישים.

הוראות הכנה

שתף

מתכון למרק עגבניות עם גריסים פשוט, קל להכנה וטעים. מרק עגבניות סמיך שטעים לאכול ומחממת ביום חורף קר. משביעה ועשירה בגריסי פנינה הנמסים בפה, שמכילה שלל ויטמינים שהגוף שלכם צריך כדי לעבור את חורף בצורה נכונה בריאה וקלה

מתכון לסיר בינוני למרק,מתאים לכ-4-6 סועדים.
דבר חשוב במתכון הוא העגבניות, והן צריכות להיות טעימות אדומות ובשלות. אם אין עגבניות טריות טובות, אפשר להשתמש בעגבניות משומרות איטלקיות שיש להן טעם נפלא.

  1. את גריסי פנינה שוטפים היטב ומסננים.
  2. את העגבניות (חולטים במים חמים) מקלפים וקצוצים או משתמשים בקופסת שימורי עגבניות איטלקיות (400 גרם)
  3. קוצצים את הבצל, מטגנים בסיר לריכוך ומוסיפים את הסלרי.
  4. מגרדים את הגזרים בפומפיה,מוסיפים לסיר ומערבבים.
  5. שום קצוץ ואת רסק העגבניות.
  6. מוסיפים את העגבניות הטריות,ומתבלים במלח ופלפל.
  7. מוסיפים את הגריסים ומערבבים.
  8. מוזגים ליטר וחצי מים רותחים (6 כוסות) .
  9. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 50 דקות.
  10. מוסיפים צרור קטן של גבעולי פטרוזיליה שלמים (שאפשר יהיה לשלוף בסוף) ומבשלים עוד 10 דקות.
  11. ומגישים

בתאבון.
בודקים טעמים ומשפרים לפי הצורך.

רכיבים

מספר סועדים
1 כוס גריסי פנינה
1 ק"ג עגבנייה
קופסה 100 גרם רסק עגבניות
2 גזר
1 בצל
3 שיני שום
3 גבעולים קצוצים סלרי
חצי צרור ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(4)
סה"כ ביקורות:1
יעל גרניט

מרק עגבניות מעולה

מתכון לבורקס בשר עם רוטב פטריות
הקודם
בורקס בשר ברוטב פטריות
קרואסון שוקולד מטורטייה מ-2 מרכיבים
הבא
קרואסון שוקולד מטורטייה
מתכון לבורקס בשר עם רוטב פטריות
הקודם
בורקס בשר ברוטב פטריות
קרואסון שוקולד מטורטייה מ-2 מרכיבים
הבא
קרואסון שוקולד מטורטייה

הוסף תגובה