רכיבים
-
1 ק"ג בשר מס' 4חתוך לקוביות
-
1 בצל
-
2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
-
3 תפוחי אדמה
-
2 יח' לימון פרסילימון מיובש בצבע שחור
-
1/4 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית מלח
-
1/4 כפית כמון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מרתיחים מים בסיר |
2
בוצע
|
מוסיפים את הבשר ומבשלים חצי שעה |
3
בוצע
|
מניחים בצל שלם קלוף וקוביות תפו"א |
4
בוצע
|
מנקבים בעזרת מזלג 2 לימון פרסי |
5
בוצע
|
ומכניסים לסיר |
6
בוצע
|
מוסיפים את החומוס |
7
בוצע
|
ואת התבלינים |
8
בוצע
|
מבשלים 10 דקות ומעבירים לפלטה לכל הלילה |
9
בוצע
|
כך זה נראה בבוקר |
10
בוצע
|
בתאבון |