רכיבים
-
1.5 ק"ג רגל חתוכה
-
1 בצל
-
2 עגבניותמרוסקות בפומפייה
-
1 עגבנייהשלמה קלופה
-
מספר עלי סלרי
-
1 פלפל חריףגדול חתוך לרצועות
-
1.5 כף חוויג' למרק
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
כפית מלח
-
כפית גדושה כמון
-
8 תפוחי אדמהקטנים חתוכים לרבעים
-
3 ליטר מים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קילו וחצי רגל חתוכה |
2
בוצע
|
שוטפים ומעבירים לסיר עם 3 ליטר מים |
3
בוצע
|
מרתיחים וברגע שנוצר קצף מסירים אותו |
4
בוצע
|
קוצצים עלי וגבעולי סלרי |
5
בוצע
|
והפלפל החריף |
6
בוצע
|
מרסקים 2 עגבניות |
7
בוצע
|
ומקלפים עגבנייה נוספת במים רותחים |
8
בוצע
|
מוסיפים את החוויג', כף אבקת מרק |
9
בוצע
|
חצי כפית סחוג, עגבנייה קלופה |
10
בוצע
|
גבעולי ועלי הסלרי |
11
בוצע
|
בצל,תפוחי האדמה |
12
בוצע
|
רצועות פלפל חריף |
13
בוצע
|
כפית מלח,כמון ומבשל כשעה וחצי |
14
בוצע
|
לאחר שעה וחצי |
15
בוצע
|
בתאבון |