רכיבים
-
1 קופסא גרגירי תירס
-
6 כוסות מים
-
2 כפות אבקת מרק
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כף סוכר
-
1 ביצה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קופסא גרגירי תירס |
2
בוצע
|
מוזגים חצי מהתכולה לסיר |
3
בוצע
|
את החצי השני מרסקים במעבד |
4
בוצע
|
ומוסיפים לסיר |
5
בוצע
|
מוסיפים 6 כוסות מים לסיר ושני כפות אבקת מרק |
6
בוצע
|
כף סוכר |
7
בוצע
|
מערבבים 2 כפות קונפלור בכוס |
8
בוצע
|
ומוסיפים לסיר ומערבבים |
9
בוצע
30
|
ומבשלים כחצי שעה |
10
בוצע
|
שוברים ביצה בכוס ומשקשקים |
11
בוצע
|
טובלים מזלג בכוס ומטפטפים מעל המרק |
12
בוצע
|
ומערבבים וחוזרים שוב |
13
בוצע
5
|
בסיום מבשלים 5 דקות נוספות |
14
בוצע
|
ומגישים |