0 0

מרק תירס סיני

מתכון נוסטלגי למרק תירס הכי קל להכנה והכי טעים!

  • 50
  • סועדים 4
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

קופסא גרגירי תירס

קופסא גרגירי תירס

2
בוצע

מוזגים חצי מהתכולה לסיר

מוזגים חצי מהתכולה לסיר

3
בוצע

את החצי השני מרסקים במעבד

את החצי השני מרסקים במעבד

4
בוצע

ומוסיפים לסיר

ומוסיפים לסיר

5
בוצע

מוסיפים 6 כוסות מים לסיר ושני כפות אבקת מרק

מוסיפים 6 כוסות מים לסיר ושני כפות אבקת מרק

6
בוצע

כף סוכר

כף סוכר

7
בוצע

מערבבים 2 כפות קונפלור בכוס

מערבבים 2 כפות קונפלור בכוס

8
בוצע

ומוסיפים לסיר ומערבבים

ומוסיפים לסיר ומערבבים

9
בוצע
30

ומבשלים כחצי שעה

ומבשלים כחצי שעה

10
בוצע

שוברים ביצה בכוס ומשקשקים

שוברים ביצה בכוס ומשקשקים

11
בוצע

טובלים מזלג בכוס ומטפטפים מעל המרק

טובלים מזלג בכוס ומטפטפים מעל המרק

12
בוצע

ומערבבים וחוזרים שוב

ומערבבים וחוזרים שוב

13
בוצע
5

בסיום מבשלים 5 דקות נוספות

בסיום מבשלים 5 דקות נוספות

14
בוצע

ומגישים

ומגישים

הוראות הכנה

שתף

מרק תירס סיני סמיך, קצת מתקתק, סופר קל להכנה והכי טעים שיש ממש כמו במסעדות, עם נטיפי ביצים. מתכון נוסטלגי עם טעם של ילדות שאי אפשר לעמוד בפניו.

אופן ההכנה :
לשפוך חצי מתכולת גרגירי התירס לסיר.
את החצי השני לרסק במעבד מזון ולהוסיף לסיר.
לערבב את הקורנפלור עם כוס מים (בטמפרטורת החדר).
להוסיף את המים ,אבקת המרק הסוכר והקורנפלור לסיר
ולבשל כחצי שעה על אש בינונית.
לקשקש את הביצה בכוס.
בעזרת מזלג טובלים בביצה ומטפטפים על המרק הרותח , תוך כדי עירבוב
(חוזרים על הפעולה במנות קטנות ע”מ שיראו נגיעות קטנות במרק
ולא “שובלים ארוכים”).
מבשלים עוד כ 5 דקות ומסירים מהאש.
בתאבון

רכיבים

מספר סועדים
1 קופסא גרגירי תירס
6 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק
2 כפות קורנפלור
1 כף סוכר
1 ביצה

רן בראון

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(4)
סה"כ ביקורות:1
מירי לפיד

עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
הקודם
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
הבא
עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
הקודם
עוגיות אמסטרדם ב 8 דקות
הבא
עלי סיגר במילוי חזי עוף וירקות

הוסף תגובה