רכיבים
-
1 חבילת נקניקיות
-
1 ק"ג בצק עלים מרודד
-
לציפוי :
-
1 ביצה
-
קורט כורכום
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
שוטפים את הנקניקיות ומעבירים למסננת |
2
בוצע
|
חותכים לחצי לאורך |
3
בוצע
|
פורסים את בצק העלים המרודד |
4
בוצע
|
שיטה א' : חותכים את הבצק למלבנים ברוחב של 7 ס"מ בערך |
5
בוצע
|
מניחים את חצי הנקניקייה על הצד המעוגל,עוטפים מצד אחד |
6
בוצע
|
ומהצד השני |
7
בוצע
|
צובטים ומניחים על תבנית שהחיבור כלפי מטה |
8
בוצע
|
שיטה ב' : חותכים למלבנים ברוחב 3 ס"מ |
9
בוצע
|
לוקחים כל מלבן ומותחים אותו |
10
בוצע
|
מניחים את הנקניקייה בקצה באלכסון |
11
בוצע
|
ומגלגלים |
12
בוצע
|
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה |
13
בוצע
|
מערבבים בקערה ביצה עם מעט כורכום |
14
בוצע
|
מברישים את הנקניקיות ומפזרים שומשום |
15
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות |
16
בוצע
|
עד הזהבה |
17
בוצע
|
בתאבון |