רכיבים
-
כוס אורז
-
כף שמן זית
-
כפית מלח
-
1/2 1 כוסות מים רותחים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
אש בינונית : שופכים כף שמן זית לסיר |
2
בוצע
|
כוס אורז ומערבבים כדי לעטוף את גרגירי האורז בשמן |
3
בוצע
|
מוסיפים כפית מלח |
4
בוצע
|
כוס וחצי מים רותחים, מערבבים |
5
בוצע
|
עוטפים את המכסה בבד, מכסים את הסיר שהאדים לא יברחו ומבשלים על אש נמוכה 17 דקות |
6
בוצע
|
פותחים, מערבבים עם כף מעץ |
7
בוצע
|
ומגישים. |
One Comment הסתר הערות
שווה לנסות