0 0
ביסקוטי ב-5 מרכיבים

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

ביסקוטי ב-5 מרכיבים

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

מתכון מוצלח ומהיר לעוגיות ביסקוטי איטלקיות

  • 65
  • סועדים 12
  • קל

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

להוסיף 3 ביצים לקערת המיקסר

להוסיף 3 ביצים לקערת המיקסר

3
בוצע

להקציף תוך כדי הוספת סוכר במשך כ-10 דקות

להקציף תוך כדי הוספת סוכר במשך כ-10 דקות

4
בוצע

להחליף את וו המקציף לוו גיטרה

להחליף את וו המקציף לוו גיטרה

5
בוצע

להוסיף קמח בהדרגה

להוסיף קמח בהדרגה

6
בוצע

כפית תמצית וניל

כפית תמצית וניל

7
בוצע

הוספת 200 גרם שקדים

הוספת 200 גרם שקדים

8
בוצע

לערבל כדקה לאיחוד המרכיבים

לערבל כדקה לאיחוד המרכיבים

9
בוצע

עד קבלת המרקם הרצוי

עד קבלת המרקם הרצוי

10
בוצע

לשמן את נייר האפייה

לשמן את נייר האפייה

11
בוצע

בעזרת ידיים רטובות ליצור "כיכרות לחם"

בעזרת ידיים רטובות ליצור "כיכרות לחם"

12
בוצע
35

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, 35 דקות.

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, 35 דקות.

13
בוצע

התוצאה לאחר אפייה ראשונית

התוצאה לאחר אפייה ראשונית

14
בוצע

פורסים לעובי של חצי ס"מ

פורסים לעובי של חצי ס"מ

15
בוצע
10

מכניסים שוב לתנור על רשת בחום של 140 מעלות למשך 10 דקות

מכניסים שוב לתנור על רשת בחום של 140 מעלות למשך 10 דקות

16
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

מתכון קל, פשוט ומהיר לעוגיות ביסקוטי איטלקיות מדהימות בשילוב שקדים, אגוזי מלך וצימוקים. עוגיות שמשתלבות מצויין עם הקפה של הבוקר.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים.
במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים במשך 10 דקות במהירות גבוהה ע"מ שהקציפה תהיה אוורירית.
מחליפים את וו ההקצפה לוו גיטרה.
מוסיפים את הקמח ותמצית הונילו ומאחדים לבצק רטוב.
מוסיפים את השקדים וממשיכים לערבל (ניתן להשתמש באגוזים,צימוקים,חמוציות,משמש מיובש, אגוזי לוז ועוד')
בידיים רטובות יוצרים "כיכרות לחם", מניחים על גבי תבנית ואופים 35 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות.
פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון.
מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-10 דקות.
בתאבון.

ע"פ מתכון של קרין גורן.

רכיבים

מספר סועדים
3 ביצים
1 כוס סוכר
3 כוסות (420 גרם) קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
200 גרם שקדים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:3
מיקה נבו

מתכון מנצח!

רן בראון

ממש פשוט!

מירי לפיד

אחלה מתכון מהיר. חוסל במהירות.תכינו כמות כפולה.

קציצות טונה מטוגנות מהירות
הקודם
קציצות טונה מהירות ב-3 מרכיבים
כדורי שוקולד קלאסיים
הבא
כדורי שוקולד קלאסיים
קציצות טונה מטוגנות מהירות
הקודם
קציצות טונה מהירות ב-3 מרכיבים
כדורי שוקולד קלאסיים
הבא
כדורי שוקולד קלאסיים

הוסף תגובה