רכיבים
-
1 כוס עדשים שחורות
-
1 כוס אורז
-
2 בינוניים בצל
-
2 כפות שמן זית
-
כפית גדושה אבקת מרק
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כמון
-
3 כוסות מים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
30
|
משרים את העדשים למשך 30 דקות |
3
בוצע
|
קוצצים ומטגנים בצל עד להזהבה |
4
בוצע
|
מסננים את העדשים |
5
בוצע
|
מעבירים לסיר את האורז והעדשים |
6
בוצע
|
מערבבים היטב |
7
בוצע
|
מוסיפים 3 כוסות מים |
8
בוצע
|
כפית מלח ואבקת מרק |
9
בוצע
|
1/2 כפית כמון ו1/2 כפית פלפל שחור |
10
בוצע
|
מביאים לרתיחה |
11
בוצע
20
|
מכסים ומעבירים ללהבה נמוכה למשך 20 דקות |
12
בוצע
10
|
מכבים את האש ומשארים מכוסה לעוד 10 דקות |
13
בוצע
|
מגישים חם. בתאבון. |