רכיבים
-
3 ביצים
-
כוס סוכר
-
כוס שמן קנולה
-
אריזה אינסטנט פודינג ניל
-
כוס מיץ תפוזים
-
1/2 כוס קוקוס
-
1/2 1 כוסות קמח תופח
-
להכנת הגנאש (אופציה):
-
100 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות מיץ תפוזים
-
לציפוי:
-
קוקוס
-
אגוזי מלך
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
להקציף במיקסר את הביצים והסוכר 8 דקות |
3
בוצע
|
עד קבלת תערובת אוורירית |
4
בוצע
|
מוסיפים כוס שמן קנולה |
5
בוצע
|
אריזת אינסטנט פודינג וניל |
6
בוצע
|
כוס מיץ תפוזים ומקציפים לתערובת אחידה |
7
בוצע
|
מוספים חצי כוס קוקוס |
8
בוצע
|
וכוס וחצי קמח תופח |
9
בוצע
|
ומקפלים בעזרת מרית |
10
בוצע
|
מעבירים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות |
11
בוצע
|
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-40 דקות |
12
בוצע
|
ניתן לצפות בכל ציפוי שאוהבים |
13
בוצע
|
בתאבון. |