0 0
סופגניות מיקי שמו

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

סופגניות מיקי שמו

סופגניות קלאסיות של מיקי שמו

  • 120
  • סועדים 25
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים

המצרכים

2
בוצע

בקערה מנפים 1 ק"ג קמח, מוסיפים את השמרית

בקערה מנפים 1 ק"ג קמח, מוסיפים את השמרית

3
בוצע

חצי כוס סוכר,מים

חצי כוס סוכר,מים

4
בוצע

ביצים,חמאה

ביצים , חמאה

5
בוצע

שמן,תמצית וניל

שמן,תמצית וניל

6
בוצע

גרידה מרבע תפוז ופודינג וניל

גרידה מרבע תפוז ופודינג וניל

7
בוצע

לשים היטב כ-7 דקות

לשים היטב כ-7 דקות

8
בוצע

מוסיפים מלח ולשים עוד כ-3 דקות

מוסיפים מלח ולשים עוד כ-3 דקות

9
בוצע

מכסים במגבת לכשעה עד הכפלת הנפח

מכסים במגבת לכשעה עד הכפלת הנפח

10
בוצע

מעבירים למשטח מקומח

מעבירים למשטח מקומח

11
בוצע

קורצים כדור,מגלגלים

קורצים כדור,מגלגלים

12
בוצע

מעבירים למגש ומכסים לכ-45 דקות

מעבירים למגש ומכסים לכ-45 דקות

13
בוצע

עד להכפלת הכדורים

עד להכפלת הכדורים

14
בוצע

ממלאים סיר עד מחצית הגובה בשמן ומחממים

ממלאים סיר עד מחצית הגובה בשמן ומחממים

15
בוצע

מניחים את כדור הבצק על מסננת

מניחים את כדור הבצק על מסננת

16
בוצע

ומניחים בזהירות בשמן

ומניחים בזהירות בשמן

17
בוצע

ברגע שזהוב הופכים

ברגע שזהוב הופכים

18
בוצע

מצננים,מזריקים את הריבה ומפזרים אבקת סוכר

מצננים,מזריקים את הריבה ומפזרים אבקת סוכר

19
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

הסופגניות של מיקי שמו מדהימות, טעימות,אוריריות וללא ספק מאירות את חג החנוכה. מתכון מוצלח ביותר של מיקי שמו לסופגנייה קלאסית עם מילוי תות שדה.

מערבבים במיקסר עם וו לישה (למי שאין ניתן ללוש ביד) את הקמח,
השמרים,הסוכר,המים,הביצים,החמאה,השמן,תמצית הווניל,
גרידת התפוז אבקת הפודינג במשך 10 דקות במהירות בינונית-איטית.
מוסיפים את המלח ולשים 3 דקות נוספות עד קבלת בצק אחיד.
יוצרים כדור בקערה ,מכסים במגבת ומתפיחים כשעה.

מעבירים את הבצק למשטח מקומח מחלקים לכ 25 יחידות ,
מגלגלים לכדורים מעבירים למגש ומכסים עם מגבת ל 45 דקות להתפחה נוספת.
ממלאים סיר טיגון בשמן עד מחציתו ומחממים את השמן.

מטגנים עד הזהבה מכל צד.
מצננים על נייר סופג.
ממלאים בריבה ומפזרים אבקת סוכר.
חג חנוכה שמח !!!
בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג קמח
1/2 כוס סוכר
1/3 1 כוסות (320 מ"ל) מים
3 ביצים
60 גרם (שקית שמרית ועוד כפית) שמרים טריים
כף אינסטנט פודינג ניל
1/4 גרידת תפוז
75 גרם חמאה
2 כפות שמן קנולה
כפית מחוקה מלח
ריבת תות
אבקת סוכר

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(4.5)
סה"כ ביקורות:2
מירי לפיד

רן בראון

ספינג מרוקאי אותנטי
הקודם
ספינג’ מרוקאי אותנטי
דונאטס תפוזים
הבא
דונאטס תפוזים
ספינג מרוקאי אותנטי
הקודם
ספינג’ מרוקאי אותנטי
דונאטס תפוזים
הבא
דונאטס תפוזים

הוסף תגובה