רכיבים
-
1 ק"ג קמח
-
1/2 כוס סוכר
-
1/3 1 כוסות (320 מ"ל) מים
-
3 ביצים
-
60 גרם (שקית שמרית ועוד כפית) שמרים טריים
-
כף אינסטנט פודינג ניל
-
1/4 גרידת תפוז
-
75 גרם חמאה
-
2 כפות שמן קנולה
-
כפית מחוקה מלח
-
ריבת תות
-
אבקת סוכר
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
בקערה מנפים 1 ק"ג קמח, מוסיפים את השמרית |
3
בוצע
|
חצי כוס סוכר,מים |
4
בוצע
|
ביצים,חמאה |
5
בוצע
|
שמן,תמצית וניל |
6
בוצע
|
גרידה מרבע תפוז ופודינג וניל |
7
בוצע
|
לשים היטב כ-7 דקות |
8
בוצע
|
מוסיפים מלח ולשים עוד כ-3 דקות |
9
בוצע
|
מכסים במגבת לכשעה עד הכפלת הנפח |
10
בוצע
|
מעבירים למשטח מקומח |
11
בוצע
|
קורצים כדור,מגלגלים |
12
בוצע
|
מעבירים למגש ומכסים לכ-45 דקות |
13
בוצע
|
עד להכפלת הכדורים |
14
בוצע
|
ממלאים סיר עד מחצית הגובה בשמן ומחממים |
15
בוצע
|
מניחים את כדור הבצק על מסננת |
16
בוצע
|
ומניחים בזהירות בשמן |
17
בוצע
|
ברגע שזהוב הופכים |
18
בוצע
|
מצננים,מזריקים את הריבה ומפזרים אבקת סוכר |
19
בוצע
|
בתאבון |