רכיבים
-
1 כוס חד פעמי בורגול
-
1 כוס חד פעמי עדשים שחורות
-
1 גזר
-
8 צנוניות
-
1 גמבה אדומה
-
1 בצל ירוק
-
צרור שלם ירק קצוץ (פטרוזיליה/כוסברה)
-
10 עלים נענע
-
2 לימון
-
1 כף שמן זית
-
1 כפית שטוחה מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים לסלט |
2
בוצע
|
שוטפים את העדשים ומבשלים עם כף מלח 25 דקות |
3
בוצע
|
משרים בורגול בקערה עם מים רותחים 25 דקות |
4
בוצע
|
הירקות |
5
בוצע
|
מקלפים,שוטפים וחותכים לקוביות קטנות את הגזר |
6
בוצע
|
קוצצים לקוביות את הצנוניות,הגמבה,הבצל הירוק |
7
בוצע
|
שוטפים היטב צרור ירק |
8
בוצע
|
וקוצצים דק |
9
בוצע
|
מסננים את העדשים לאחר 25 דקות בישול |
10
בוצע
|
את הבורגול מסננים לאחר 25 דקות השרייה |
11
בוצע
|
מכניסים את כל המרכיבים שהכנו לקערה מתבלים במלח ובפלפל |
12
בוצע
|
סוחטים 2 לימונים |
13
בוצע
|
כף שמן זית, מערבבים היטב |
14
בוצע
|
ומגישים |