רכיבים
-
4 בטטה
-
1 כוס עדשים שחורותמבושלות
-
1 כוס פיטרוזיליהפיטרוזיליה קצוצה
-
המרכיבים לתיבול
-
1/3 כוס שמן זית
-
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
-
1 כף רוטב טריאקי
-
1 כפית מלח
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
5 שיני שוםקצוצים
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים ושוטפים 4 בטטות |
2
בוצע
|
חותכים לקוביות בגודל של כ-1.5 ס"מ |
3
בוצע
|
המרכיבים לתיבול |
4
בוצע
|
שופכים לקערה 1/3 כוס שמן זית |
5
בוצע
|
3 כפות צ'ילי מתוק |
6
בוצע
|
כף טריאקי |
7
בוצע
|
2 כפות פפריקה מתוקה |
8
בוצע
|
כפית מלח |
9
בוצע
|
5 שיני שום קצוצים דק ומערבבים היטב |
10
בוצע
|
שופכים את המרינדה על קוביות הבטטה ומערבבים היטב |
11
בוצע
|
מעבירים לתבנית ומשטחים |
12
בוצע
|
לתנור ל 180 מעלות לכ-30 דקות |
13
בוצע
|
מערבבים מידי פעם |
14
בוצע
|
מוציאים מצננים ומוסיפים את העדשים השחורות שבושלו |
15
בוצע
|
הפטרוזיליה הקצוצה |
16
בוצע
|
מערבבים |
17
בוצע
|
בתאבון |