רכיבים
-
1 חסה
-
1/4 כרוב סגול
-
20 יח' עגבניות שרי
-
2 גזרים
-
3 כפות חומץלשטיפת החסה והכרוב
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חותכים את החסה לאורך לרבעים |
2
בוצע
|
חותכים לרצועות ומעבירים לקערה |
3
בוצע
|
חותכים לרצועות דקות את הכרוב |
4
בוצע
|
ומוסיפים לחסה |
5
בוצע
|
מוסיפים את החומץ והמים ומשרים רבע שעה |
6
בוצע
|
שוטפים עגבניות שרי |
7
בוצע
|
מייבשים וחותכים לרבעים |
8
בוצע
|
קולפים 2 גזרים |
9
בוצע
|
ומגרדים דק וגס ומוסיפים לעגבניות |
10
בוצע
|
מעבירים את כל הירקות לקערה |
11
בוצע
|
מערבבים בזהירות מבלי לשבור ולמעוך |
12
בוצע
|
בתאבון |