רכיבים
-
1 חסה
-
2 גזרים
-
1 עגבניה
-
3 כפות קוביות גבינה בולגרית
-
2 כפיות מיונז קל
-
3 כפות שמן זית
-
מלח /פלפל שחור טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
לשטוף היטב ראש חסה בינונית |
2
בוצע
|
לחתוך לרצועות דקות |
3
בוצע
|
לגרד 2 גזרים בחלק העדין של הפומפיה |
4
בוצע
|
לחתוך עגבנייה לרבעים וכל רבע לפרוסות |
5
בוצע
|
שלוש כפות קוביות גבינה בולגרית |
6
בוצע
|
להכניס הכל לקערה |
7
בוצע
|
להוסיף 3 כפות שמן זית |
8
בוצע
|
2 כפיות מיונז קל |
9
בוצע
|
מעט מלח ופלפל |
10
בוצע
|
לערבב היטב |
11
בוצע
|
בתאבון |