רכיבים
-
3 חציל
-
1 גמבה אדומה
-
המרכיבים לתיבול
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 פלפל ירוק חריףקצוץ
-
1 גבעול סלריחתוך לקוביות קטנות
-
עיריתקצוצה
-
5 שיני שוםקצוץ
-
1 כף תבלין "על האש"
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח
-
לקישוט
-
1/2 כוס פיטרוזיליהקצוצה
-
שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
קולפים ושוטפים 3 חצילים גדולים |
2
בוצע
|
פורסים וחותכים לקוביות בגודל של 2 ס"מ |
3
בוצע
|
מעבירים למסננת וממליחים מעט |
4
בוצע
|
המרכיבים לתיבול |
5
בוצע
|
מעבירים לקערה 1/2 כוס שמן קנולה ו-5 שיני שום קצוצים |
6
בוצע
|
כפית מלח, כף תבלין "על האש" |
7
בוצע
|
כף פפריקה מתוקה, פלפל ירוק חריף קצוץ |
8
בוצע
|
עירית קצוצה וגבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות |
9
בוצע
|
לערבב היטב את כל המרכיבים |
10
בוצע
|
לחתוך את הגמבה לקוביות של 1 ס"מ ולהוסיף לחצילים |
11
בוצע
|
להוסיף את רוטב התיבול לחצילים ולגמבה ולערבב היטב |
12
בוצע
|
לשטח על תבנית אפייה |
13
בוצע
|
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה ולערבב מידי פעם |
14
בוצע
|
לצנן ולהוסיף 1/2 כוס פיטרוזיליה קצוצה |
15
בוצע
|
בתאבון |