0 0
סלט חצילים וגמבה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

סלט חצילים וגמבה

מאפיינים:
  • טבעוני
  • ללא גלוטן
  • פרווה
  • צמחוני

גם סלט וגם תוספת

  • 60
  • סועדים 6
  • קל

רכיבים

  • המרכיבים לתיבול

  • לקישוט

שלבי הכנה

1
בוצע

קולפים ושוטפים 3 חצילים גדולים

קולפים ושוטפים 3 חצילים גדולים

2
בוצע

פורסים וחותכים לקוביות בגודל של 2 ס"מ

פורסים וחותכים לקוביות בגודל של 2 ס"מ

3
בוצע

מעבירים למסננת וממליחים מעט

מעבירים למסננת וממליחים מעט

4
בוצע

המרכיבים לתיבול

המרכיבים לתיבול

5
בוצע

מעבירים לקערה 1/2 כוס שמן קנולה ו-5 שיני שום קצוצים

מעבירים לקערה 1/2 כוס שמן קנולה ו-5 שיני שום קצוצים

6
בוצע

כפית מלח, כף תבלין "על האש"

7
בוצע

כף פפריקה מתוקה, פלפל ירוק חריף קצוץ

כף פפריקה מתוקה, פלפל ירוק חריף קצוץ

8
בוצע

עירית קצוצה וגבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות

עירית קצוצה וגבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות

9
בוצע

לערבב היטב את כל המרכיבים

לערבב היטב את כל המרכיבים

10
בוצע

לחתוך את הגמבה לקוביות של 1 ס"מ ולהוסיף לחצילים

לחתוך את הגמבה לקוביות של 1 ס"מ ולהוסיף לחצילים

11
בוצע

להוסיף את רוטב התיבול לחצילים ולגמבה ולערבב היטב

להוסיף את רוטב התיבול לחצילים ולגמבה ולערבב היטב

12
בוצע

לשטח על תבנית אפייה

לשטח על תבנית אפייה

13
בוצע

להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה ולערבב מידי פעם

להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה ולערבב מידי פעם

14
בוצע

לצנן ולהוסיף 1/2 כוס פיטרוזיליה קצוצה

לצנן ולהוסיף 1/2 כוס פיטרוזיליה קצוצה

15
בוצע

בתאבון

בתאבון

הוראות הכנה

שתף

סלט חצילים וגמבה מוצלח מאוד בתיבול של טעמים מיוחדים, של סלרי, פלפל חריף, שום ועירית. שדרוג מיוחד לכל כריך. ניתן לאכול כסלט קר ואפילו כסלט חם.

לקלף ולשטוף 3 חצילים גדולים.
לחתוך לקוביות של 2 ס”מ להמליח מעט ולהניח במסננת.
לחתוך גמבה אדומה לקוביות של 1 ס”מ.

הכנת התיבול :
להעביר את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב.

להכניס את החצילים, גמבה והתיבול לקערה ולערבב היטב.
לשטח על תבנית עם נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם לחום של 180 מעלות לכ-30 דקות.
לצנן, להוסיף את הפיטרוזליה הקצוצה ושומשום.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
3 חציל
1 גמבה אדומה
המרכיבים לתיבול
1/2 כוס שמן קנולה
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 גבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות
עירית קצוצה
5 שיני שום קצוץ
1 כף תבלין "על האש"
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
לקישוט
1/2 כוס פיטרוזיליה קצוצה
שומשום

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

שדרוג מעולה לטוסט. גבינה צהובה והחצילים. אין דברים כאלה.

עוגת פירות יבשים
הקודם
עוגת פירות יבשים
הבא
תפוחי אדמה אפויים במיקרו
עוגת פירות יבשים
הקודם
עוגת פירות יבשים
הבא
תפוחי אדמה אפויים במיקרו

הוסף תגובה