רכיבים
-
2 גזר
-
5 צנוניות
-
מקל סלרי
-
6 פטריות
-
2 מלפפון
-
1 לימון
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח
-
1/2 כוס שומשום
-
1/2 כוס גרעיני חמנייה
שלבי הכנה
1
בוצע
|
הירקות לסלט הטבעות |
2
בוצע
|
שוטפים היטב ומייבשים |
3
בוצע
|
חותכים בעזרת הפומפייה המסתובבת את הגזרים לטבעות |
4
בוצע
|
המלפפונים |
5
בוצע
|
הצנוניות |
6
בוצע
|
גבעולי הסלרי |
7
בוצע
|
והפטריות |
8
בוצע
|
סוחטים לימון |
9
בוצע
|
ומוסיפים 2 כפות שמן זית וחצי כפית מלח |
10
בוצע
|
ומערבבים היטב |
11
בוצע
|
קולים שומשום על מחבת חמה |
12
בוצע
|
וגרעיני חמנייה |
13
בוצע
|
מפזרים לפני ההגשה. בתאבון. |