רכיבים
-
1/2 כרוב
-
לרוטב
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות סוכר חום
-
1/2 כוס אגוזי קשיו
-
3 כפות שומשום
שלבי הכנה
1
בוצע
|
חותכים 1/2 כרוב ל שני רבעים |
2
בוצע
|
וקוצצים דק |
3
בוצע
|
משרים בחומץ ובמים |
4
בוצע
|
קוצצים קשיו |
5
בוצע
|
וקולים את הקשיו והשומשום |
6
בוצע
|
ומאחדים |
7
בוצע
|
המצרכים לרוטב |
8
בוצע
|
2 כפות סוכר חום לצנצנת |
9
בוצע
|
2 כפות שמן |
10
בוצע
|
2 כפות חומץ בלסמי |
11
בוצע
|
ו-2 כפות רוטב סויה |
12
בוצע
|
סוגרים את הצנצנת ומשקשקים לעירבוב |
13
בוצע
|
מסננים היטב את הכרוב |
14
בוצע
|
מעבירים את הכרוב לקערת הגשה ושופכים את הרוטב ומערבבים. את אגוזי קשיו השומשום הקלוים מוסיפים רק לפני ההגשה. |