0 0
סלט קינואה

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

סלט קינואה

מי חשב שקינואה יכולה להיות כל כך טעימה.

  • 30
  • סועדים 6
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הקינואה

מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הקינואה

2
בוצע

קוצצים את עלי הנענע והפטרוזיליה

קוצצים את עלי הנענע והפטרוזיליה

3
בוצע

שהקינואה מוכנה מסננים, שוטפים ומייבשים במסננת

שהקינואה מוכנה מסננים, שוטפים ומייבשים במסננת

4
בוצע

ומעבירים לקערה

ומעבירים לקערה

5
בוצע

חותכים את המלפפונים לחצי ומוציאים את הגרעינים

חותכים את המלפפונים לחצי ומוציאים את הגרעינים

6
בוצע

פורסים לחצי עיגולים דקים

7
בוצע

המצרכים מוכנים להרכבה

המצרכים מוכנים להרכבה

8
בוצע

מוסיפים את הירק הקצוץ לקינואה

מוסיפים את הירק הקצוץ לקינואה

9
בוצע

המלפפונים,הלימון, שמן הזית והמלח

המלפפונים,הלימון, שמן הזית והמלח

10
בוצע

מערבבים היטב ובתאבון

מערבבים היטב ובתאבון

הוראות הכנה

שתף

סלט קינואה בתוספת מלפפונים טריים בתיבול לימון ושמן זית. מתכון לסלט סופר פוד. בישול מהיר של הקינואה והרבה מהירה של כל המרכיבים.

מרתיחים מים בסיר בינוני, מוסיפים כוס קינואה (200 גרם) ומבשלים כעשר דקות.
הקינואה מוכנה כשרואים עיגול מסביב לכל גרגיר ונקודה קטנה במרכזו. מסננים, שוטפים במי ברז ומייבשים במסננת כעשר דקות.

מעבירים לקערה.

מוסיפים 3 כפות עלי נענע קצוצים ושליש כוס עלי פטרוזיליה קצוצים.
חוצים שני מלפפונים לא קלופים לאורכם ומסלקים את הגרעינים בכפית.
פורסים כל מחצית לחצאי עיגולים דקים, מוסיפים לקערה ומערבבים.

מוסיפים שליש כוס (80 מ”ל) מיץ לימון, כשליש כוס (80 מ”ל) שמן זית וקצת מלח.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
אפשר לשמור בקירור עד 8 שעות.

לפני ההגשה טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 כוס קינואה
2 מלפפונים
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
3 כפות פטרוזיליה קצוצים
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן זית
מלח

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
שני מסיקה

לא ידעתי שאפשר לעשות מקינואה משהו טעים.

סלט סלק וקולורבי
הקודם
סלט סלק וקולורבי
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
הבא
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
סלט סלק וקולורבי
הקודם
סלט סלק וקולורבי
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה
הבא
סלט חסה ושומר בתיבול טחינה

הוסף תגובה