רכיבים
-
1 כוס קינואה
-
2 מלפפונים
-
1/2 כוס עלי נענעקצוצים
-
3 כפות פטרוזיליהקצוצים
-
1/3 כוס מיץ לימון
-
1/3 כוס שמן זית
-
מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הקינואה |
2
בוצע
|
קוצצים את עלי הנענע והפטרוזיליה |
3
בוצע
|
שהקינואה מוכנה מסננים, שוטפים ומייבשים במסננת |
4
בוצע
|
ומעבירים לקערה |
5
בוצע
|
חותכים את המלפפונים לחצי ומוציאים את הגרעינים |
6
בוצע
|
פורסים לחצי עיגולים דקים |
7
בוצע
|
המצרכים מוכנים להרכבה |
8
בוצע
|
מוסיפים את הירק הקצוץ לקינואה |
9
בוצע
|
המלפפונים,הלימון, שמן הזית והמלח |
10
בוצע
|
מערבבים היטב ובתאבון |