0 0
ספינג’ מרוקאי אותנטי

שתף ברשת החברתית שלך:

או,תוכל פשוט להעתיק ולשתף כתובת זאת

ספינג’ מרוקאי אותנטי

מאפיינים:
  • פרווה
  • צמחוני

לא חייב להיות מרוקאי בשביל להכין ספינג' בקלי קלות.

  • 120
  • סועדים 8
  • בינוני

רכיבים

שלבי הכנה

1
בוצע

המצרכים לבצק

המצרכים לבצק

2
בוצע

מנפים 1 קילו קמח לקערת המיקסר

מנפים 1 קילו קמח לקערת המיקסר

3
בוצע

מוסיפים לקערת המיקסר 2 כפות שמרים יבשים, כפית אבקת אפייה

מוסיפים לקערת המיקסר 2 כפות שמרים יבשים, כפית אבקת אפייה

4
בוצע

3 כפות סוכר, 2 כפות שמן קנולה

3 כפות סוכר, 2 כפות שמן קנולה

5
בוצע

כף שטוחה מלח, ביצה

כף שטוחה מלח, ביצה

6
בוצע

מערבבים מעט

מערבבים מעט

7
בוצע

מוסיפים בהדרגה את המים החמימים ומערבלים כ-10 דקות במהירות בינונית

מוסיפים בהדרגה את המים החמימים ומערבלים כ-10 דקות במהירות בינונית

8
בוצע

זה מרקם הבצק, מעט נוזלי

זה מרקם הבצק, מעט נוזלי

9
בוצע

עוטפים בנייילון נצמד ומכסים במגבת כחצי שעה

עוטפים בנייילון נצמד ומכסים במגבת כחצי שעה

10
בוצע

לאחר התפחה

לאחר התפחה

11
בוצע

בעזרת ידיים רטובות מוציאים את האוויר מהבצק

בעזרת ידיים רטובות מוציאים את האוויר מהבצק

12
בוצע

מכסים שוב להתפחה שנייה ,חצי שעה.

מכסים שוב להתפחה שנייה ,חצי שעה.

13
בוצע

חוזרים על הפעולה להוצאת האוויר

חוזרים על הפעולה להוצאת האוויר

14
בוצע

ומחזירים להתפחה שלישית, חצי שעה.

ומחזירים להתפחה שלישית, חצי שעה.

15
בוצע

לאחר התפחה שלישית, מכינים קערה עם מים להרטבת הידיים

לאחר התפחה שלישית, מכינים קערה עם מים להרטבת הידיים

16
בוצע

מחממים שמן במחבת בגובה של כ-3 ס"מ

מחממים שמן במחבת בגובה של כ-3 ס"מ

17
בוצע

מרטיבים את הידיים וקורצים כדור מהבצק

מרטיבים את הידיים וקורצים כדור מהבצק

18
בוצע

מותחים את כדור הבצק ובעזרת האצבעות פותחים חור באמצע מלמטה

מותחים את כדור הבצק ובעזרת האצבעות פותחים חור באמצע מלמטה

19
בוצע

מגדילים את החור במרכז תוך כדי מתיחת הבצק מעט

מגדילים את החור במרכז תוך כדי מתיחת הבצק מעט

20
בוצע

מניחים בזהירות בשמן החם

מניחים בזהירות בשמן החם

21
בוצע

ברגע שמזהיב הופכים

ברגע שמזהיב הופכים

22
בוצע

מעבירים למסננת

מעבירים למסננת

23
בוצע

מפזרים סוכר או אבקת סוכר ובתאבון

מפזרים סוכר או אבקת סוכר ובתאבון

הוראות הכנה

שתף

סדנא מושקעת בשלבים שמתאימה לחג החנוכה של הכנת ספינג’ מרוקאי אסלי “הסופגנייה המרוקאית” מתכון מוצלח ביותר שקצר המון מחמאות.לא צריך להיות מרוקאי בשביל להכין את המתכון בהצלחה .

מכניסים את כל המצרכים (מלבד המים) לקערת המיקסר ומערבבים מעט בעזרת וו לישה .
מתחילים להוסיף מים (חמימים מהברז) בהדרגה וממשיכים לערבל כ-10 דקות במהירות בינונית.
הבצק אמור להיות נוזלי ( ראו בתמונה).
עוטפים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומכסים במגבת.

חשוב : הבצק אמור לעבור 3 התפחות.
כל חצי שעה בעזרת ידיים רטובות יש להוריד את נפח הבצק ולכסות שוב.
לאחר ההתפחה השלישית מורידים את נפח הבצק בעזרת ידיים רטובות.
מכינים קערה עם מים להרטבת הידיים.
מחממים שמת במחבת בגובה של כ-3 ס”מ.

יצירת הספינג’

  1. מרטיבים את הידיים במים.
  2. קורצים כדור בצק.
  3. מותחים מעט את הבצק.
  4. בעזרת האצבעות פותחים חור מלמטה ומותחים מעט.
  5. מניחים בזהירות בשמן החם.
  6. שמזהיב ,הופכים.
  7. מעבירים למסננת.

לפני ההגשה מפזרים סוכר או אבקת סוכר.

בתאבון.

רכיבים

מספר סועדים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמן קנולה
3 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
כף שטוחה מלח
1 ביצה
3 כוסות (מדידה) מים חמימים

חוות דעת

דירוג ממוצע:
(5)
סה"כ ביקורות:1
רן בראון

בחיים לא חשבתי שלהכין ספינג' זה כל כך פשוט.תודה על הסדנא המצולמת.

כדורי שוקולד קלאסיים
הקודם
כדורי שוקולד קלאסיים
סופגניות עם ריבה מיקי שמו
הבא
סופגניות מיקי שמו
כדורי שוקולד קלאסיים
הקודם
כדורי שוקולד קלאסיים
סופגניות עם ריבה מיקי שמו
הבא
סופגניות מיקי שמו

הוסף תגובה