רכיבים
-
1 חבילה בצק עלים פילס
-
ריבת חלב
-
1.5 כוסות פיצוחים טחוניםפיסטוקים/אגוזי מלך/שדקים
-
1 ביצה
-
2 כפות סוכר
-
1/2 כף קינמון טחון
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
פורסים את בצק הפילאס ומורחים ריבת חלב ברוחב 10 ס"מ |
3
בוצע
|
מפזרים אגוזים טחונים ומגלגלים |
4
בוצע
|
עד לקצה הממרח |
5
בוצע
|
חותכים ומניחים בתבנית |
6
בוצע
|
מסמנים חתך לעומק כל 2 ס"מ |
7
בוצע
|
טורפים ביצה ומברישים |
8
בוצע
|
מערבבים בקערה 2 כפות סוכר וחצי כף קינמון |
9
בוצע
|
ומפזרים מעל |
10
בוצע
|
גירסא נוספת - פורסים את הבצק |
11
בוצע
|
מורחים ריבת תות ומפזרים קוקוס |
12
בוצע
|
מניחים מעל שכבת בצק נוספת וחתכים לקוביות |
13
בוצע
|
מברישים עם ביצה ומפזרים סוכר וקינמון |
14
בוצע
|
מכניסים לתנור עד שיזהיבו |
15
בוצע
|
מיני ריבת תותים ומיני ריבת חלב. בתאבון. |