רכיבים
-
3 וחצי כוסות (500 גרם) קמח לבן
-
1 כוס שומשום
-
1 כוס בירה לבנה
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כף שטוחה מלח
שלבי הכנה
1
בוצע
|
המצרכים |
2
בוצע
|
3 וחצי כוסות קמח |
3
בוצע
|
כוס שומשום |
4
בוצע
|
כף שטוחה מלח |
5
בוצע
|
מערבבים את החומרים היבשים |
6
בוצע
|
מוסיפים כוס בירה |
7
בוצע
|
3/4 כוס שמן |
8
בוצע
|
התוצאה: בצק נוח לעבודה,טיפה שומני |
9
בוצע
|
יוצרים כדור קטן והופכים אותו לגליל דק |
10
בוצע
|
ואת הגליל לטבעת |
11
בוצע
30
|
מכניסים לתנור למצב טורבו,190 מעלות ל 30 דקות |
12
בוצע
|
זו התוצאה. מכבים את התנור,פותחים מעט את הדלת ומשאירים את העוגיות בתנור לעוד חצי שעה עד שיתייבשו |
13
בוצע
|
ומגישים! |
9 Comments הסתר הערות
נראה מעולה ועם כלום עבודה. אנסה זאת כבר הסופ"ש בלי נדר
ואם אין בירה אפשר עם שוופס סודה לשתיה לא אבקה
לא ממולץ.כאשר אופים אין מתחרים לבירה. בבירה יש שמרים ובנוסף היא מוסיפה קלילות ואווריריות.
לדעתי להכפיל כמות
מושלם, הכי קרוב לעבאדי שאכלתי וקל מאוד להכנה
להוסיף אבקת אפייה?
אין צורך בגירסת המתכון הזה
אם אם טורבו בתנור
אז לכמה מעולות 180?
190 מעלות